VIDEO Turistul american, prăbuşit cu parapanta, a fost găsit decedat lângă Crucea Caraiman

VIDEO Turistul american, prăbuşit cu parapanta, a fost găsit decedat lângă Crucea Caraiman

Acţiune de salvare în munţii Bucegi unde un turist american se pare că s-a prăbuşit cu parapanta. Acesta s-a lansat de la cota 2000 din Buşteni, la ora 8 dimineaţa, dar nu a mai ajuns la bază.  La acţiunea de căutare participă salvamontişti şi jandarmi montani, dar a fost solicitat şi ajutorul a două elicoptere ale MAI. La Buşteni au plecat şi o sută de pompieri.

PSD Prahova va participa cu 5.000 de persoane la mitingul de sâmbătă. Liderii locali se vaită că oamenii au anunţat că au bilete la mare sau că sunt invitaţi la nunţi | psd

PSD Prahova va participa cu 5.000 de persoane la mitingul de sâmbătă.
Liderii locali se vaită că oamenii au anunţat că au bilete la mare sau că sunt
invitaţi la nunţi

Filiala PSD Prahova va asigura cel puţin 5.000 de participanţi la mitingul ”împotriva abuzurilor” organizat sâmbătă la Bucureşti, a declarat liderul social-democraţilor prahoveni, Bogdan Toader. În schimb, organizatorii din filialele locale se vaită că le este greu să convingă oamenii să vină în Capitală, mulţi dintre ei având deja concedii programate sau alte evenimente.

Dosar penal deschis de Poliţie după ce o femeie cu handicap dintr-un centru social ar fi fost violată de un bărbat internat în acelaşi centru

Dosar penal deschis de Poliţie după ce o femeie cu handicap dintr-un centru social ar fi fost violată de un bărbat internat în acelaşi centru

Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar de cercetare penală şi fac cercetări pentru infracţiunea de viol, după ce o angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a reclamat că o femeie cu handicap internată într-un centru social a fost abuzată sexual de un bărbat care este internat în acelaşi centru.

Arhitectul care salvează case tradiţionale româneşti: „Oamenii vin să-ţi ceară o locuinţă, nu un cub din sticlă şi beton. Trebuie să le arătăm şi alte variante“

Arhitectul care salvează
case tradiţionale româneşti: „Oamenii vin să-ţi ceară o locuinţă, nu un cub
din sticlă şi beton. Trebuie să le arătăm şi alte variante“

Restaurarea caselor tradiţionale din satele transilvănene, proiect promovat intens de prinţul Charles, prinde din ce în ce mai mulţi adepţi printre români şi din alte regiuni ale ţării. Salvarea casei bunicilor sau construirea de la zero a unui conac în stil românesc a început să se transforme într-un adevărat curent, care pătrunde din ce în ce mai puternic pe piaţa construcţiilor civile din România.

Când apare atacul de panică şi cum se manifestă. De ce este bine să avem o ciocolată în permanenţă în geantă dacă ştim că suntem anxioşi

Când apare atacul de panică şi cum se manifestă. De ce este bine să avem o ciocolată în permanenţă în geantă dacă ştim că suntem anxioşi

Vi s-a întâmplat vreodată să aveţi, aparent din senin, o stare de agitaţie, însoţită de o senzaţie de greaţă, de celebrul ”nod în gât”, de transpiraţii reci şi tremurat? Este posibil să fi trecut printr-un atac de panică, mai ales dacă toate aceste simptome sunt însoţite de o frică inexplicabilă.

Iată, în sfârşit, un musical ca la carte. Un produs, ba chiar unul industrial, cu succes mare la public. Conceptul nesofisticat, cât se poate de corect politic prin feminismul pe care-l susţine (ba chiar dând peste nas familiei tradiţionale), a făcut ca Mamma mia! să vândă 16.000 de bilete în numai patru zile, la Sala Palatului. Şi, important de precizat, proiectul a fost finanţat de firme private, în totalitate.

acum 24 zile · comentarii (5)

A apărut broşura de admitere pentru anul şcolar 2018-2019 în municipiul Bucureşti. Este foarte greu de realizat evaluări de ordin general pentru că lipsesc datele sumative. De exemplu, nu se prezintă numărul elevilor înscrişi în clasa a VIII-a, numărul total de locuri la liceu, la scoala profesională, la învăţământul dual. Este necesară o muncă de Sisif pentru procesarea datelor.

acum 24 zile · comentarii (0)

În duminica asta sunt mulţumit, fericit. Stau cu picioarele fixate bine pe dig şi mă uit la soare cum iese din mare în faţa Cazinoului din Constanţa. Şi arunc pietricele în apă, una după alta, la intervale regulate, aşa cum făceam când eram copil. Piatra loveşte suprafaţa pură, liniştită a apei, o pătrunde, ducându-se spre adâncuri. Apa preia şocul, contractându-se brusc de jur împrejurul pietrei.

acum 25 zile · comentarii (3)

Retragerea SUA din acordul cu Iranul a contribuit la alterarea relaţiei cu Uniunea Europeană, relaţie testată de numeroase ori în ultimii doi ani, de la alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte. Urmând războiului comercial cu UE început de administraţia Trump acum câteva luni, retragerea din acordul cu Iranul alarmează liderii (şi oamenii de afaceri) europeni şi separă şi mai mult cele două părţi ale Atlanticului.

acum 25 zile · comentarii (60)

Astăzi vom afla rezultatele Referendumului pentru legalizarea „avortului la cerere” în Irlanda – ceea ce înseamnă că nu e nevoie de nici o justificare medicală pentru a avorta un copil viabil şi sănătos. Este un eveniment simbolic, deoarece Irlanda este văzută drept o redută a catolicismului – cu 78% din populaţie declarat catolică. Irlandezii aveau, oricum, acces la avort la cerere în Marea Britanie şi în ţările din jur.

acum 26 zile · comentarii (17)

La extrem de puţine ore după pronunţarea achitării domnilor Victor Ponta şi Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari, PSD şi vectorii săi de imagine au luat cu asalt televiziunile şi site-urile prietene spre a-şi exprima  pretinsa solidaritate cu cei doi, cu ani în urmă membrii de seamă şi cu funcţii ai partidului.

acum 26 zile · comentarii (12)

În ţara asta s-a furat tot ceea ce era de furat. Acum am trecut la o etapă nouă, se fură munca noastră viitoare. Într-adevăr, parteneriatul public-privat, reactivat astăzi de către guvernanţi, dar tatonat şi de mulţi alţi predecesori, ne este servit ca o soluţie pentru investiţii în infrastructură. Noi, beneficiarii, urmează să le achităm prin plata de taxe de autostradă sau onorarii pentru servicii medicale, foarte mulţi ani de azi înainte.

acum 26 zile · comentarii (7)

Au intrat sau n-au intrat banii în timpul guvernului tehnocrat? În urma lansării raportului SAR pe anul 2018 şi a popularizării tabelului de mai jos de către fostul PM Dacian Cioloş, s-a redeschis subiectul „Guvernului 0“ şi a grelei moşteniri a guvernului tehnocrat în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene, blocajele administrative şi, în general, gestionarea acestui sector. Să clarificăm.

acum 26 zile · comentarii (55)

Nefericită caracterizarea lui Liviu Dragnea referitoare la doi foşti premieri. I-a făcut şobolani, dând întregului partid senzaţia că este conştient că PSD a început să „ia apă”.  Se referea la Victor Ponta şi Mihai Tudose. Asta după ce se înregistrează deja un val de migrări de la PSD spre partidul Pro România condus de Ponta.

acum 27 zile · comentarii (32)

Debandada tot mai accentuată a vieţii politice din România, o stare de fapt parcă tot mai asemănătoare cu aceea specifică primilor ani de după Revoluţie, dar şi apetitul din ce în ce mai redus pentru reflecţie politică al publicului şi, implicit, al presei, au făcut să treacă aproape neobservate descoperirea şi publicarea unui document politic de maximă importanţă

acum 27 zile · comentarii (11)

Salut, Internet! Numele meu este Bogdan şi sunt elev în clasa a XII-a în Ploieşti. În judeţul meu nu au fost închise şcolile, în oraşul în care locuiesc nu a fost dată zăpada de pe drum, iar patinajul artistic este o probă obligatorie pentru toţi pietonii, deoarece autorităţile nu se ocupă corespunzător de treaba asta cu „iadul alb”.

acum 4 luni · comentarii (29)

Ne hrănim cu bârfe şi cu scandaluri, băgăm certuri în sânge. Nu ne place să intervenim ca să aplanăm un conflict, indiferent că e vorba de cele de amploare în care pot exista repercusiuni serioase sau de cele ridicole în care îţi pierzi zâmbetul tâmp de pe faţă dacă le întrerupi, că doar eşti fanul lor. Cel mai rău e că nu eşti singurul.

acum 6 luni · comentarii (23)
Postari Recente