O tânără din Spania, însărcinată în cinci luni, rănită într-un accident cu ATV-ul pe munte

O tânără din Spania, însărcinată în cinci luni, rănită într-un
accident cu ATV-ul pe munte

Accident ATV FOTO Arhivă

O tânără în vârstă de 25 de ani, însărcinată în cinci luni, şi un bărbat de 23 de ani au căzut într-o prăpastie din zona Cotei 1400 din Sinaia. Cei doi s-au prăbuşit în râpă cu ATV-ul, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a petrecut duminică, 2 februarie 2020, pe drumul care urcă spre Cota 1400 din Sinaia. Cei doi tineri, ambii din Spania, au pierdut controlul ATV-ului şi au căzut într-o prăpastie de pe marginea şoselei.

În ajutorul lor a intervenit o echipă a ISU Prahova. Atât bărbatul cât şi femeia au fost găsiţi conştienţi, dar ambii prezentau traumatisme. Mai mult, tânăra este şi însărcinată în cinci luni, conform Biroului de Presă al ISU Prahova.

Deşi nu au răni grave, victimele au fost transportate la spital. Bărbatul a fost dus la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului din Sinaia, iar tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean, starea ei de sănătate fiind ceva mai delicată, dat fiind sarcina destul de avansată.

Biroul de presă al Ambulanţei Prahova a precizat că femeia a suferit un traumatism abdominal, traumatistm hemitorace şi un traumatism de claviculă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: