Cum s-au prins poliţiştii din Ploieşti că trei puşti se întorceau de la furat. Ce ascundeau copiii într-un hanorac

Cum s-au prins poliţiştii din Ploieşti că trei puşti se întorceau de la furat. Ce ascundeau copiii într-un hanorac

Copiii hoţi intraseră într-o clădire aflată în construcţie de unde au furat ce li s-a părut de valoare

Trei copii, cel mai mic în vârstă de 11 ani, iar cel mai mare de 14 ani, au fost prinşi de poliţiştii din Ploieşti imediat după ce furaseră un flex pe care l-au găsit într-o clădire aflată în construcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Biroului de presă al IJP Prahova, în ziua de 10.05.2019, doi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Secţiei nr. 1 Ploieşti au observat trei minori care aveau un comportament suspect, unul dintre aceştia ţinând în mână un obiect voluminos acoperit cu un hanorac.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cei trei copii, toţi din Ploieşti, cu vârste de 11, 12, respectiv 14 ani, au sustras un flex din curtea unei clădiri aflată în construcţie, ce aparţinea echipei ce efectua lucrările de amenajare.

Reprezentanţii legali ai minorilor au fost sancţionaţi contravenţional întrucât nu şi-ar fi îndeplinit obligaţia de a-i supraveghea, iar minorii sunt cercetaţi în tr-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Totodată, bunul sustras a fost recuperat şi predat proprietarului de drept.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: