Ciprian Stătescu, fostul primar al oraşului Băicoi,  rănit în urma unei încăierări. A fost transportat de urgenţă la spital

Ciprian Stătescu,
fostul primar al oraşului Băicoi,  rănit
în urma unei încăierări. A fost transportat de urgenţă la spital

Ciprian Stătescu, luat cu targa din restaurant şi transportat de urgenţă la spital  FOTO Diana Frîncu

Ciprian Stătescu, fostul primar din Băicoi, a fost transportat, joi noapte, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti, cu multiple răni, după ce a fost implicat într-un scandal care s-a petrecut la unul dintre restaurantele din localitate. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie.

Martorii povestesc că scandalul ar fi început între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool.  Fostul edil se afla la una dintre mese şi ar fi intervenit în încercarea să aplaneze conflictul, însă totul a degenerat într-o încăierare. Stătescu, susţin unele surse, a fost rănit cu un obiect ascuţit la picioare. Se pare că ar fi vorba despre o sticlă spartă. Deocamdată nu este clar dacă fostul primar a fost înjunghiat sau s-a lovit în cădere, cert este că la faţa locului a fost solicitat ajutorul Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Ciprian Stătescu a fost luat cu targa şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti, starea lui fiind una stabilă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi mascaţii care înceracă acum să dea de urma agresorilor.

Ciprian Stătescu a fost primarul oraşului Băicoi până în luna decembrie a anului trecut. Acesta a rămas fără mandat în urma unei condamnări definitive într-un dosar în care a fost găsit vinovat pentru conflict de interese. În ciuda problemelor penale, Stătescu a candidat din nou pentru funcţia de primar, la alegerile parţiale din luna iunie,  dar a pierdut în faţa contracandidatului său care a reprezentat ALDE.

Vom reveni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările