Patru tineri pretindeau că sunt îndrăgostiți pentru a sparge mașinile din Curtea de Argeș

Patru tineri pretindeau că sunt îndrăgostiți pentru a sparge mașinile din Curtea de Argeș

Cei patru au ajuns pe mâna poliției

Duminică seara, agenții de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Mun. Curtea de Argeş au observat patru tineri care încercau să forţeze portiera unui autoturism  parcat pe strada Valea Iaşului, din Mun. Curtea de Argeş, iar în momentul declanşării sistemului de alarmă aceştia au fugit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Polițiștii au reușit să-i prindă pe loc pe trei dintre aceștia, două surori de 16 și 18 ani din comuna Mălureni și un tânăr de 22 de ani din comuna Băiculești. Cel de-al patrulea tânăr care îi ajuta a reușit să scape, fiind prins marți de polițiști.

Cei patru au reușit să fure, prin forțarea portierelor cu un briceag, un DVD Player auto, patru CD Playere auto şi un GPS auto din 6 autoturisme din Curtea de Argeș.

 Metoda folosită de cei patru era foarte ingenioasă. Unul dintre tineri și o adolescent se prefăceau că sunt un cuplu care se sărută rezemați de mașină pentru a distrage atenția, în timp ce ceilalți doi tineri acționau pentru a fura bunurile proprietarului din mașină.

Leonard Sandu, 22 de ani, din Băiculeşti, împreună cu Ionela Loredana, de 18 ani și Luciana Andreea Pribeagu, de 16 ani au fost audiați, iar în urma declarațiilor lor a fost identificat și cel de-al patrulea suspect – Sandu Athos, de 16 ani din Băiculești. Leonard Sandu a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca instanța să stabilească dacă va fi cercetat în arrest sau în stare de libertate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: