O fată de 16 ani, convinsă cu promisiuni să se prostitueze de către un proxenet din Curtea de Argeş

O fată de 16 ani, convinsă cu promisiuni să se prostitueze de către un proxenet din Curtea de Argeş

foto Shutterstock

Timp de şapte luni, o adolecentă din Curtea de Argeş a fost traficată de un individ care a simţit că şi-a găsit vocaţia după ce i-a promis fetei protecţie. Proxenetul care a încercat să facă şi alte victime a fost arestat vineri.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism şi au reţinut astăzi un bărbat, de 43 de ani, din acelaşi municipiu.

Individul a ademenit o adolescentă pe care a simţit-o vulnerabilă şi a convins-o să facă sex cu diverşi indivizi, contra-cost.
 
"Bărbatul este bănuit că, începând cu luna aprilie a.c., până în prezent, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către o minoră de 16 ani, prin promisiuni, oferirea de protecţie şi racolarea de clienţi.
Totodată, pe parcursul cercetărilor, s-a stabilit că acesta ar fi încercat să determine şi alte femei, majore, să practice prostituţia. Pentru administrarea probatoriului, la locuinţa acestuia a fost efectuată o percheziţie domiciliară", precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş..  

Proxenetul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca după administrarea probatoriului, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: