Fetiţă de doi ani omorâtă în bătaie de tatăl vitreg. Mama copilei a minţit că micuţa a murit înecată cu propria vomă

Fetiţă de doi ani omorâtă în bătaie de tatăl vitreg. Mama copilei a minţit că micuţa a murit înecată cu propria vomă

Florin Cîrstea şi-a ucis cu bestialitate fiica vitregă FOTO: Denis Grigorescu

Un bărbat din comuna argeşeană Merişani a fost arestat după ce şi-a omorât în bătaie fiica vitregă de doar 2 ani. Bărbatul este vecin cu huliganii care acum două luni au ucis în bătaie un om în trafic.

Pe 23 august, magistraţii Tribunalului Argeş au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Florin Cîrstea (21 de ani), un tânăr din satul argeşean Malu Vânat, acuzat că a omorât în bătaie pe 15 august fetiţa vitregă în vârstă de doar 2 ani. Iniţial, acesta şi cu mama fetiţei au declarat că aceasta a murit înecată cu propria vomă, însă necropsia a scos la iveală că fetiţa avea capul spart şi mai multe coaste rupte.

Surse judiciare ne-au declarat că în seara zilei de 15 august Florin Cîrstea a bătut-o cu bestialitate pe fetiţă în timp ce mama ei era plecată la un magazin. Deşi incidentul s-a produs în jurul orei 20:30, mama a chemat Ambulanţa de abia la ora 23. Medicii au preluat-o pe fetiţă în stop cardiorespirator, au încercat să o resusciteze, însă micuţa a decedat după o jumătate de oră la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. În aceeaşi noapte a fost sesizată poliţia. Iniţial, mama fetiţei a minţit autorităţile, declarând că fetiţa ar fi murit deoarece s-ar fi înecat cu propria vomă. Numai că rezultatele necropsiei au relevat faptul că fetiţa a fost de fapt omorâtâ în bătaie, fiind lovită de zeci de ori în cap şi în burtă de tatăl vitreg.

Fetiţa şi mama ei locuiau în casa tatălui vitreg din Malu Vânat. Femeia nu este încă divorţată de tatăl natural al copilei.

Culmea e că Florin Cîrstea, bărbatul care şi-a omorât în bătaie fetiţa vitregă, e vecin cu Mihai şi Leonard Tudoreci, fraţii care au şocat România pe 24 iunie 2019, după ce l-au lovit violent, cu pumnii şi cu picioarele, pe un bărbat care încerca doar să aplaneze un conflict în trafic. Florin Cîrstea locuia aproape de locuinţa familiei Tudoreci. Cei doi fraţi, Mihai şi Leonard Tudoreci, l-au ucis în bătaie pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri de 48 de ani din Curtea de Argeş decedat la spital pe 1 iulie, după ce a stat o săptămână în comă, au un trecut infracţional bogat. Aceştia se află în arestul Poliţiei Argeş de mai bine de două luni.

Satul Malu Vânat, din Merişani, de unde provin cei trei autori ai crimelor, are aproximativ 800 de locuitori, iar aproape jumătate dintre aceştia sunt de etnie romă. Satul este cunoscut şi pentru că aproape un sfert dintre locuitorii săi sunt plecaţi la cerşit în Suedia, în special în zona Stockholm, aceştia făcând subiectul mai multor articole în presa suedeză în ultimii zece ani.

Satul Malu Vânat este unul cu o infracţionalitate extrem de ridicată. Surse judiciare ne-au precizat că aproape un sfert dintre locuitorii satului au cazier, în special pentru furturi şi spargeri. Mai multe persoane din sat sunt cercetate pentru trafic de persoane, fiind implicate inclusiv în reţele de cerşetorie organizate în Suedia şi în România

La începutul anului, în luna februarie, trei minori din acelaşi sat au fost reţinuţi pentru spargeri din maşini, fiind plasaţi ulterior în arest la domiciliu. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările