Cum a reuşit o româncă să nască 20 de copii până la vârsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai mulţi copii din România

Cum a reuşit o româncă să nască 20 de copii până la vârsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai mulţi copii din România

Georgiana Văcaru are 42 de ani FOTO curier.ro

Georgiana Văcaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeşeană Stoeneşti, este mama cu cei mai mulţi copii din România. Femeia a născut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a căsătorit, iar ceilalţi 19 locuiesc cu părinţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Georgiana cu soţul ei şi copiii locuiesc într-o casă cu opt camere în satul Coteneşti, comuna argeşeană Stoeneşti.

„Toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi şi asta mă bucură cel mai mult. E ceva minunat să fiu mamă a 20 de copii, ei mă ajută, suntem o familie foarte unită. Cel mai mare este băiatul care este şi căsătorit, Mihai - George, el este plecat la casa lui, ceilalţi copii Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip şi Sofia Nataşa. Copiii se ajută mult între ei. Şi la teme şi în gospodărie şi la bucătărie. Mă ajută mult şi soţul meu cu creşterea copiilor şi cu treburile casei. Noi avem alocaţiile pentru copii, şi mai pleacă soţul la muncă în peste hotare primăvara şi toamna câte o lună sau două”, precizează Georgiana Văcaru.

Cel mai mare dintre copiii femeii are acum 23 de ani şi s-a căsătorit recent. Ultimul s-a născut recent, la începutul anului 2020. Practic, Georgiana Văcaru a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii.

Părinţii au amenajat în încăperi paturi suprapuse pentru familia numeroasă. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an, la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să câştige bani să îşi întreţină familia, potrivit realitateadearges.net.

Femeia spune că nu are de gând să se oprească la 20 de copii: ”Dacă Dumnezeu va mai dori să mai avem copii, nu mă voi opune”.

În România mai este o familie cu 18 copii în Valea Târsei din comuna Breaza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările