Cum poţi reinstala Google Play în cazul în care aplicaţia dispare de pe smartphone

Cum poţi reinstala Google Play în cazul în care aplicaţia dispare de pe smartphone

Google Play poate fi instalată uşor în caz că nu o aveţi pe telefon FOTO:fonpit.de

La ora actuală, în lume sunt sute de milioane de utilizatori care folosesc telefoane mobile cu sistemul de operare Android. Sunt cazuri în care utilizatorii se plâng fie că nu au aplicaţia Google Play preinstalată sau că aceasta le-a dispărut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Americanii de la CNET, cel mai citit site din domeniul tehnologiei din lume, cu peste 200 de milioane de cititori pe lună în medie, au analizat cum poate fi soluţionată problema absenţei sau dispariţiei aplicaţiei Google Play de pe telefoanele mobile cu Android.

După cum spun cei de la CNET; primul pas pe care trebuie să îl faceţi este să intraţi în Setări pe telefon, mergeţi la Securitate, iar acolo, la secţiunea Surse necunoscute, bifaţi Da legat de permiterea aplicaţiilor din surse necunoscute. Specialiştii de la CNET avertizează că trebuie cu toate astea să fiţi atenţi când instalaţi o aplicaţie şi să o faceţi numai de pe site-uri de încredere.

Pentru a instala Google Play, cei de la CNET recomandă site-ul APKMirror.com, ce este realizat de către echipa ce are şi blogul Android Police. Moderatorii site-ului verifică fiecare aplicaţie pentru a se asigura că aceasta este sigură pentru a fi utilizată. Pe site-ul APKMirror pot fi descărcate ultimele versiuni de Google Play, ca şi alte mii de aplicaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: