Şi nesatisfăcut, şi cu toţi banii furaţi. Cum şi-a bătut joc o prostituată de un client beat

Şi nesatisfăcut, şi cu toţi banii furaţi. Cum şi-a bătut joc o
prostituată de un client beat

Prostituata a fost reţinută în mai puţin de o oră FOTO: Antena 3

O prostituată de 38 de ani din Piteşti a fost reţinută în cursul nopţii de 22 iunie, după ce a furat toţi banii unui client care a vrut o partidă de sex înainte să plece la muncă în Olanda.

Bărbatul şi prostituata s-au întâlnit la un bar din Piteşti, unde aceasta îşi agăţa în mod constant clienţii. Iar cum bărbatul nu avea un loc unde să meargă, prostituata l-a dus sub podul aflat lângă mall-ul de la intrarea în Piteşti. Bărbatul urma să plece la muncă în Olanda miercuri 23 iunie şi a dorit o partidă de sex înainte de plecare.

Bărbatul i-a dat prostituatei suma convenită înainte. Numai că din cauză că era beat, bărbatul nu a mai apucat să întreţină vreun act sexual, căzând pe asfalt. În cădere, bărbatului i-a scăpat pe jos şi portofelul. Prostituata a văzut că acesta avea o sumă consistentă de bani şi i-a furat 4.000 de lei.

După ce şi-a revenit din beţie, bărbatul a constatat că a rămas fără bani şi a anunţat poliţia că a fost tâlhărit.

În după-amiaza zilei de 22 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi, prin serviciul 112, de către bărbatul de 45 de ani, că o prostituată de 38 de ani i-ar fi sustras, din portofel, suma de 4.000 de lei, după ce l-ar fi atras sub un pod de la intrarea în municipiu, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost.

În mai puţin de o oră, femeia a fost identificată şi dusă la sediul poliţiei, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, prostituata a fost reţinută, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri 23 iunie să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm şi:

Păţania unui bărbat din Cluj care a apelat la serviciile unei prostituate pe care o găsise pe stradă. „Nu a apucat să facă nici măcar un kilometru”

Prostituată româncă, bătută de soţia unui client, lângă maşina în care a găsit-o cu el. Cum s-a desfăşurat totul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările