Monştrii sexuali din Neamţ: şi-au pus în aplicare fanteziile pe propriii copii. Totul a ieşit la iveală după ce băieţelul a fugit de acasă

Monştrii sexuali din Neamţ: şi-au pus în aplicare fanteziile pe propriii copii. Totul a ieşit la iveală după ce băieţelul a fugit de acasă

Copiii abuzati au fost instituţionalizaţi în centre de protecţie socială FOTO Adevărul.ro

Un cuplu de concubini a experimentat pe proprii copii, un băiat şi o fetiţă, fanteziile sexuale, cei doi minori fiind violaţi şi maltrataţi ani în şir

Un caz halucinant de abuz sexual şi fizic împotriva a doi copii minori a ieşit la iveală după ce una dintre victime, un băiat în vârstă de aproape 14 ani, a fugit de acasă, sătul fiind de tratamentele inumane la care era supus chiar de mama sa şi de concubinul acesteia. 
 
După ce a fost depistat, poliţiştii au aflat ce l-a determinat să plece de la domiciliu, astfel că o nouă anchetă s-a soldat cu arestarea cuplului de monştri sexuali, care au domiciliul într-o comună din apropierea oraşului Piatra Neamţ, decizia fiind pronunţată ieri, 13 aprilie 2021. 
 
Cercetările aveau să stabilească faptul că femeia şi bărbatul şi-au pus în practică fanteziile sexuale folosindu-se de copii, una din victime fiind o fetiţă de doar opt ani. 

Ambii au fost violaţi şi bătuţi crunt, iar acuzaţii de rele tratamente aplicate minorului au survenit şi pentru faptul că un băieţel de 3 ani, rezultat din relaţia celor doi concubini nu a beneficiat de o îngrijite părintească normală, fiind şi el maltratat. 
 
Femeii de 38 de ani îi murise soţul cu care avusese doi copii, băiatul de 14 ani şi fata de opt, astfel că partener de viaţă i-a devenit un bărbat de 47 de ani, cu care a mai avut un băieţel, care are în prezent 3 ani. Ce i-a determinat să se comporte inuman cu minorii nu se ştie deocamdată, dar se bănuieşte că în relaţia celor doi adulţi consumul de alcool era ceva cotidian. 
 

Minorii au fost instituţionalizaţi

În propunerea de arestare preventivă, procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Piatra Neamţ au acuzat-o pe mamă şi concubin de săvârşirea mai multor inflacţiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. Anchetatorii au mai concluzionat că toate aceste fapte au avut loc în perioada 2014 - 2020, victimele fiind fiul şi fiica inculpatei. 
 
Dată fiind această stare de lucruri, rezultă că băiatul cel mare a fost agresat sexual şi maltratat când avea vârsta de 7 ani. În cazul tuturor celor trei copii ai „familiei“ au fost dispuse măsuri de protecţie socială, fiind instituţionalizaţi în centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamţ, cei mai mari dintre ei fiind consiliaţi psihologic. Rămâne de văzut cât de utilă le va fi această procedură, având în vedere coşmarul ce le-a fost dat să-l trăiască. 
 
„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii T. I.M. şi I. A. Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpaţilor: T. I.M., studii 10 clase, fără ocupaţie(...), pentru comiterea a trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată; I. A., studii medii, fără ocupaţie, pentru comiterea a trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului şi agresiune sexuală în formă continuată“, se precizează în hotărârea de arestare preventivă.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările