Trei hoți au descompletat un tractor forestier într-o noapte, și l-au vândut la fier vechi

Trei hoți au descompletat un tractor forestier într-o noapte, și l-au vândut la fier vechi

TAF-ul a fost descompletat, iar echipamentele au fost vândute la fier vechi

Echipamentele au fost furate din incinta unei societăți din comuna Borlești Neamț și vândute la un depozit din Buhuși. Doi dintre hoți au fost reținuți pentru comiterea furtului de componente metalice, iar al treilea este căutat de polițiști.

Ştiri pe aceeaşi temă

Polițiștii au fost sesizați de dispariția elementelor și componentelor metalice ale tractorului articular forestier (TAF) de către administratorul firmei cu sediul în comuna Borlești.  În urma investigațiilor au fost identificați trei suspecți: A.

Vasile, de 27 de ani, A. Aurel, de 34 de ani si A. Petru, de 25 de ani, toți din comuna Blăgesti, județul Bacău.

Polițiștii au stabilit că în noaptea de 11/12 noiembrie 2011, cei trei frați s-au deplasat cu trei căruțe în comuna Borlești, au pătruns în interiorul societății comerciale și, dintr-o magazine au sustras componentele metalice ale utilajului, cauzând un prejudiciu în valoare de 30.000 de lei.

„Ulterior, aceștia au comercializat bunurile sustrase la un depozit de fier vechi, din orasul Buhuși. Elementele și componentele metalice au fost găsite de polițiști la o firmă de profil din municipiul Bacău", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A.Vasile si A. Aurel au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea depistării lui A. Petru.

Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările