Neamţ: Se pot face programări pentru «Rabla 2011»

De astăzi, nemţenii se pot înscrie în programul naţional de înlocuire a parcului auto, iar de luni pot duce maşinile la casat în cele trei centre autorizate din judeţ ale Remat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Abia de astăzi nemţenii îşi pot face programări la cele trei centre de colectare din Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ pentru a-şi casa maşinile în cadrul programului naţional de înlocuire a parcului auto. Remat Neamţ a obţinut cu întârziere autorizarea Administraţiei Fondului pentru Mediu pentru a putea derula programul «Rabla 2011» şi a primit o primă tranşă de 300 de vouchere care vor fi eliberate solicitanţilor.

Nemţenii îşi vor duce rablele în judeţele vecine

„De luni, 11 aprilie, vor putea fi aduse maşinile pentru casare şi vom programa câte 10 dosare pe zi. Mai întâi se fac înscrierile, apoi se aduc maşinile care rămân în custodie la noi, însoţite de dovada că proprietarul nu are datorii la bugetul local. Maşina trebuie apoi radiată şi abia la final eliberăm tichetul valoric de 3.800 de lei", spune inginerul Cristian Trenchea, şeful depozitului Remat de la Piatra Neamţ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările