Rodica Stănoiu a colaborat cu Securitatea. Curtea de Apel Oradea menţine decizia CNSAS în cazul fostului ministru al Justiţiei

Magistraţii Curţii de Apel Oradea au dat sentinţa în cazul fostului ministru al Justiţie, Rodica Stănoiu. Aceştia au respins contestaţia lui Stănoiu şi au menţinut sentinţa dată de CNSAS, care arată că Stănoiu  a colaborat cu Securitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

După mai bine de doi ani, de când dosarul fostului ministru al Justiţiei, Rodica Stănoiu a ajuns la Curtea de Apel Oradea, astăzi, judecătorii au dat sentinţa. Astfel, ei au respins contestaţia depusă de fostul ministru, şi au menţinut sentinţa dată de CNSAS, care arată că Rodica Stănoiu a colaborat cu Securitatea. Decizia Curţii de Apel Oradea poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul Rodicăi Stănoiu cu CNSAS se judecă la Curtea de Apel Oradea după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în martie 2010, strămutarea cauzei de la Curtea de Apel Bucureşti la instanţa din Oradea. Solicitarea a fost făcută de Rodica Stănoiu solicitase care a invocat presiunea mediatică. Instanţa supremă a decis menţinerea tuturor actelor făcute până atunci în acest dosar.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările