Orădeanca Daniela Ruscaș, implicată în scandalul sexual al VIP-urilor din România

Orădeanca Daniela Ruscaș, implicată în scandalul sexual al VIP-urilor din România

Daniela, la brațul lui Negoiță

Numele orădencei Daniela Ruscaș, de la agenția Ami Art din Oradea, apare într-unul dintre cele mai mari dosare de proxenetism din ultimii ani, din România. Declaraţiile a peste 80 de tinere, în faţa ofiţerilor de la Crimă Organizată, scot la iveală amănunte vehement negate de nume mari din politică şi showbiz-ul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Click!, după zeci de ore de audieri, ofiţerii de la Crimă Organizată Ialomiţa au finalizat unul dintre cele mai tari dosare de proxenetism. Asta pentru că sunt vehiculate nume grele din politică, artişti şi oameni de afaceri. Povestea a ieşit la iveală când Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, patronii unor agenţii de fotomodele, au fost arestaţi pentru proxenetism şi evaziune fiscală. Mai exact, cei doi, ajutaţi de alţi locotenenţi, racolau tinere pe care le duceau la produs în Clubul Babylon din Viena. Altora le promiteau participarea, dar şi câştigarea unor concursuri de frumuseţe contra sex. Aşa au ajuns câteva dintre ele să cunoască oameni influenţi cu care, în schimbul unor sume de bani, au întreţinut relaţii sexuale.


Printre ele s-a aflat și orădeanca Daniela Florentina Ruscaş, care a concurat la Miss Academy, în anul 2008, la invitaţia lui Tămârjan, și a câştigat locul doi după ce a trecut prin patul deputaului PSD Robert Negoiţă, patronul RIN Grand Hotel din Bucureşti. În rechizitoriul anchetatorilor se arată că inculpatul Tămârjan i-a făcut cunoştinţă cu Robert Negoiţă despre care i-a spus că este un bărbat bogat şi care o va putea ajuta financiar. Florentina a înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului. Fata a acceptat propunerea, astfel că, în timpul concursului, a întreţinut mai multe partide de sex cu acesta, pentru care a primit între 500 şi 1.000 de lei.

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

Sex cu vedete

Ţinând cont de „învăţăturile" lui Tămârjan, tânăra a păstrat legătura cu Negoiţă cu care a mai făcut sex în locuinţa sa şi în hotelul pe care îl deţine cu fratele lui. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi, Nicolae Bănicoiu şi cântăreţul Adrian Enache. Singurul care s-a bucurat de tinereţea fetei a fost doar Adrian Enache, pe Bănicioiu refuzându-l elegant.

Arădeanca Debora, damă de companie în dosarul "Prostituție și politicieni"

Negoiță neagă

Potrivit Click! omul de afaceri Robert Negoiţă a aflat cu stupoare că i se atribuie relaţii cu prostituate, din „reţeaua" lui Ion Tămârjan şi Relu Costan. „Este o mizerie şi vom dovedi asta. Eu îi cunosc pe aceşti oameni. Au agenţii de modele cu care am organizat evenimente la hotelul meu, de mai multe ori. Relaţii strict de afaceri. Eu nu i-am cunoscut ca interlopi sau proxeneţi, ci parteneri de afaceri şi atât. Nu am nici o idee de ce sunt băgat în mizeria asta. Sincer, nu cred ca sunt în situaţia să apelez la prostituate, nici eu, nici fratele meu Ionuţ! Am aflat că unele dintre fete au fost trezite în toiul nopţii şi întrebate ce ştiu despre Robert Negoiţă. Voi demonstra că nu am nicio legătură cu aşa-zisele reţele de prostituţie", a precizat Robert Negoiţă.

Enache zice că nu o cunoaște

În dosar se precizează că Daniela Florentina Ruşcaş ar fi făcut sex şi cu Adrian Enache, după Robert Negoiţă. „Nu am nici o legătură cu acest scandal. Nu le cunosc pe fetele acelea şi nu le-am văzut decât o singură dată în viaţa mea, la acel concurs „Miss Academia".Este adevărat, sunt prieten cu Robert Negoiţă. Am fost acasă la el, la ziua lui. La acel concurs am fost în juriu şi am prezentat evenimentul.Nu am nici cea mai mică legătură cu acest scandal, sunt doar invenţii. Am primit citaţie să merg să dau declaraţii în calitate de martor, dar încă nu am fost. L-am trimis pe avocatul meu, Cătălin Dancu, să vorbească cu procurorul. Cel mai probabil voi merge să dau declaraţii, pentră că nu am ce face, dar nu ştiu ce vor să afle de la mine", a declarat Adrian Enache pentru Click!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: