FOTO Blănuri şi ceasuri de lux la preţ de chilipir la târgul de haine de la Sala Sporturilor

FOTO Blănuri şi ceasuri de lux la preţ de chilipir la târgul de haine de la Sala Sporturilor

Alina Ţurcaş le arată clienţilor cum sunt blănurile naturale la preţuri de criză

Inspectorii OPC verifică provenienţa unor branduri vândute prea ieftin. Pentru toate produsele expuse pe mese, vânzătorii trebuie să arate de unde au marfa şi să ofere garanţie.

„Sunt produse de firmă, dar şi unele care nu sunt originale. Pentru toate avem certificate şi garanţie”, spune Ioana Solaci, vânzătoare. Vizitatorii fac  abstracţie de autenticitatea produselor când vine vorba de un cojoc gros sau un guler din blană, la doar 70 de lei.
La un alt stand, o gamă variată de ceasuri Dolce & Gabbana sau Gucci fac cu ochiul necunoscătorilor la un preţ de doar 50 de lei, iar piesa de rezistenţă, un Rollex auriu, fie el şi fals, la doar 700 de lei. „Un astfel de ceas nu poate costa atât. Vom efectua controale, iar produsele fără garanţie vor fi scoase de pe piaţă”, a spus Sebastian Someşan, şeful Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor.Dă click pe poză pentru fotogalerie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările