Fiul magnatului Zoltán Teszari a ajuns campion naţional la tenis de câmp. Tânărul de 14 ani a câştigat titlul la dublu

Fiul magnatului Zoltán Teszari a ajuns campion naţional la tenis de câmp. Tânărul de 14 ani a câştigat titlul la dublu

Christian Zoltán Teszari Foto: Roby Boros

Christian Zoltán Teszari, fiul magnatului Zoltán Teszari, patronul grupului RDS-RCS, a devenit campion naţional la proba de dublu U16 la tenis de câmp, alături de Andrei Voican, de la CS Târgovişte, în cadrul Campionatului Naţional de Iarnă de tenis care s-a desfăşurat în perioada 5-11 ianuarie, la Bucureşti.

În vârstă de 14 ani şi elev în clasa a Vlll-a, Christian Zoltán Teszari a participat la competiţie în echipa Clubului Sportiv Municipal (CSM) Oradea.

Potrivit informaţiilor comunicate de CSM Oradea, Teszari este la al doilea titlu consecutiv la categorii de vârstă diferite după ce, anul trecut, în tandem cu coechipierul său din CSM Oradea, Mihai Lungu a câştigat Campionatul Naţional de iarnă U14 masculin. 

La Campionatul Naţional de iarnă de tenis U16 de la Bucureşti, clubul orădean a obţinut şi un titlu de vicecampion naţional la dublu feminin, prin intermediul sportivei Floriana Popovici, tot de 14 ani, care a făcut pereche cu Alexia Anca Todoni, de la CSM Timişoara. 

În proba individuală, la masculin, orădeanul Ion Arcasa Straciuc a avansat până în sferturile de finală. El a obţinut două victorii la acest eveniment, după care a fost depăşit de Andrei Voican (CS Târgovişte).

Vladimir Cuc şi Mihai Lungu, alţi doi tineri sportivi orădeni, au părăsit competiţia din primul tur al competiţiei.

Floriana Popovici, vicecampioană la dublu,  a fost eliminată tot în primul tur la feminin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: