Cursa rățuștelor i-a adus Emiliei Berzovan un premiu neașteptat de 1.500 de lei

Tânăra a fost unul dintre cei peste 3.000 de participanţi la „Cursa răţuştelor” de aseară. Banii strânşi în urma evenimentului au fost donaţi persoanelor bolnave și ONG-urilor orădene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emilia Berzovan, de profesie asistent manager, s-a trezit duminică seara cu un premiu neaşteptat. Tânăra, de 32 de ani, s-a înscris în „Cursa răţuştelor” din dorinţa de a face un gest caritabil.

Femeia a ştiut că fiecare talon cumpărat va aduce câte cinci lei în buzunarul  persoanelor defavorizate. În niciun moment nu i-a trecut prin gând Emiliei că gestul ei îi va aduce şansa de a câştiga 1.500 de lei.

„Am auzit că poţi cumpăra taloane dacă vrei să ajuţi copii săraci sau bolnavi şi m-am decis să fac o donaţie”, a declarat câştigătoarea. „Am cumpărat şase răţuşte, cu gândul că vom fi răsplătiţi cu o şapcă sau un tricou pentru gestul nostru”, a spus Berzovan. Când a auzit că se câştigă 1.500 de lei şi că ea deţine numărul norocos, femeia a rămas uimită. „De obicei, sunt o persoană norocoasă. Am mai participat la diferite tombole şi aproape de fiecare dată  mi s-a întâmplat să câştig premii. Acum însă, nici măcar nu am ştiut de existenţa banilor în joc”, a mărturisit femeia.

Emilia nu s-a decis încă ce va face cu banii, dar spune că surpriza i-a înveselit ziua.
Cursa răţuştelor a avut loc aseară pe Crişul Repede, în prezenţa a peste 3.000 de orădeni. Numărul magic la care au visat toţi participanţii a fost 2343.

citeste totul despre: