Au pus lanţuri şi stâlpi peste zonele recent amenajate cu gazon din Oradea

Au pus lanţuri şi stâlpi peste zonele recent amenajate cu gazon din Oradea

Spaţiile verzi, împrejmuit cu stâlpi şi lanţ

Din comoditate, orădenii preferă să treacă peste zonele recent amenajate cu gazon, chiar dacă acest lucru duce la distrugerea spaţiului verde. Pentru a nu se mai confrunta cu astfel de situaţii, angajaţii Direcţiei Tehnice au decis să împrejmuiască zonele cu stâlpi şi lanţ.

"Deoarece s-a constat din partea unor cetăţeni o neglijenţă privind grija faţă de zonele verzi proaspăt amenajate, fiind vorba despre  spaţiile însămânţate cu gazon peste care mulţi trec, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Oradea a decis să împrejmuiască zonele respective cu  stâlpi şi lanţ", a precizat Mirela Macra, consilieri în cadrul Biroului de Comunicare.

În cursul acestei luni a fost îmrejmuită o zonă din Piaţa Cetăţii - lângă Blocul Cicero şi una pe str. Sucevei colţ cu Piaţa Cetăţii, în total aproximativ 100 ml de împrejmuire cu lanţ.

Totodată, au fost reparate îmrejmuirile distruse pe Cazaban, zona Sala Sporturilor, şi pe str. Meşteşugarilor colţ cu Lăpuşului.

"Urmează ca după 1 Mai să fie îngrădite cu stâlpişori şi lanţ şi zona de pe malul Crişului, dar şi zona de pe strada Dimitrie Cantemir,la statuie", a mai spust Mirela Macra.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: