Un tânăr care a încercat să se sinucidă a fost salvat de mesajul de adio. Cum au reuşit să-l găsească poliţiştii în timp util

Un tânăr care a încercat să se sinucidă a fost salvat de mesajul de adio. Cum au reuşit să-l găsească poliţiştii în timp util

FOTO News.ro

Un tânăr a încercat să-şi pună capăt zilelor la Iaşi în seara zilei de luni, 2 septembrie. Înainte de a comite actul fatal i-a trimis un mesaj de adio unui prieten, iar acest gest i-a ajutat pe poliţişti să-l găsească înainte de a muri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 17 ani a mers în seara zilei de luni, 2 septembrie, la secţia de poliţie din cartierul ieşean Dacia şi a anunţat că un prieten i-a trimis un mesaj prin care îl anunţa că se va sinucide. 

Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe fratele sinucigaşului, care le-a spuns că tânărul obişnuia să se plimbe cu maşina pe Bucium, o zonă de şosele virajate de la marginea Iaşiului.

Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă au plecat în căutarea tânărului şi l-au găsit în maşină, cu venele tăiate. Medicii au reuşit să oprească sângerarea şi să-l resusciteze, apoi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi  pentru tratament.

Tânărul se află acum în spital, iar rudele încearcă să găsească o explicaţie pentru gestul său.

Citiţi şi:

Moartea misterioasă a unei asistente medicale abia ieşită de la serviciu. Cazul e investigat de Poliţie şi ITM

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: