Un şofer din Iaşi a fost prins în flagrant când mituia poliţiştii pentru a scăpa de dosar penal

Un şofer din Iaşi a fost prins în flagrant când mituia poliţiştii pentru a scăpa de dosar penal

Şoferul a încercat să îi mituiască pe poliţişti pentru a nu i se întocmi dosar penal

Procurorii ieşeni au deschis dosar penal pe numele unui şofer prins în flagrant în timp ce mituia doi agenţi. În prealabil, conducătorul auto fusese depistat în trafic deşi nu are permis iar vehiculul în care se afla nu este înmatriculat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din Iaşi, şoferul a fost surprins în trafic sâmbătă, 19 iulie, de către agenţi de la Secţia Rurală Leţcani, conducând un vehicul neînmatriculat şi fără a avea permis de conducere.

Ulterior, conducătorul auto a promis celor doi poliţişti mai întâi 100 de euro, iar ulterior 150 de euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal. Agenţii au sesizat însă prin telefon DGA.

„Imediat a fost constituită echipa operativă din lucrători ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Iaşi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, care a procedat la organizarea acţiunii de prindere în flagrant, B.I. fiind surprins în timp ce oferea agenţilor de poliţie, denunţători în cauză, suma de 150 euro în scopul arătat mai sus”, au precizat reprezentanţii DGA.

Procurorii ieşeni au început urmărirea penală pentru dare de mită. {oferul a recunoscut fapta şi a fost lăsat în libertate, anunţă anchetatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: