Un şofer este căutat de o săptămână după ce a lovit mortal un bărbat pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer este căutat de o săptămână după ce a lovit mortal un bărbat pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat mortal un bărbat de 45 de ani din comuna ieşeană Hălăuceşti este căutat de poliţie în tot judeţul Iaşi de aproape o săptămână.

Şoferul fugar se îndrepta la volanul maşinii personale din Paşcani către Mirceşti, iar pe raza localităţii Luncaşi a lovit mortal un bărbat care se afla pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc luni, 4 februarie, în jurul orei 20.00. Impactul a fost atât de puternic încă cel accidentat şi-a pierdut viaţa pe loc. În loc să anunţe salvarea, şoferul a fugit de la locul accidentului şi este de negăsit de atunci.

„Continuă cercetările pentru a-l depista pe şofer. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat agent Oana Buştiuc, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Poliţiştii din mai multe comune ieşene îl caută de atunci, în baza unui portret robot şi a mărcii maşinii, pe care au reuşit să le obţintă cu ajutorul unor înregistrări de pe camele de supraveghere din zonă.

 

Citiţi şi:


Povestea emoţionantă a copilului care spune că cerşeşte pentru a-şi cumpăra creioane şi cărţi de colorat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: