Un ieşean s-a spânzurat live pe Facebook. Se simţea vinovat că a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie

Un ieşean s-a spânzurat live pe Facebook. Se simţea vinovat că a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie

FOTO republikanews.ro

Internauţii s-au speriat de imaginile pe care le-au privit, iar apropiaţii bărbatului l-au sunat rapid pe proprietarul stânei la care lucra acesta, însă a fost prea târziu.

Un ieşean în vârstă de 33 de ani şi-a pus capăt zilelor în direct pe Facebook. Bărbatul s-a spânzurat joi, 28 ianuarie, în comuna ieşeană Ion Neculce, la stâna la care lucra.  

Momentul a fost privit de prietenii acestuia de pe Facebook. Speriaţi şi alarmaţi, oamenii l-au contact pe proprietarul stânei la care lucra bărbatul. Acesta a încercat să-l salveze, dar a fost prea târziu.
 
Un medic a încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 30 de minute, dar fără rezultate. 
 
Potrivit Ziarului de Iaşi, bărbatul avea o fetiţă în vârstă de şase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecţia Copilului Iaşi în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie, însă, la scurt timp acesta a început să se simtă vinovat pentru ceea ce a făcut şi a decis să se sinucidă în direct pe Facebook. 
 
Mama fetei se află în Marea Britanie şi a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopţie al copilului.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările