Un fotbalist de Liga Campionilor va juca la CSMS Iaşi

Un fotbalist de Liga Campionilor va juca la CSMS Iaşi

Marius Onofraş, un atacant care a mai trecut şi pe la FC Braşov sau Khazar Lankaran

Marius Onofraş este ultimul jucător adus în Copou de oficialii clubului de fotbal CSMS Iaşi. Atacantul format la Iaşi s-a remarcat la Unirea Urziceni, echipă unde a cucerit titlul de campion al României şi a făcut parte din echipa care a adunat cele mai multe puncte în grupele Lii Campionilor, înscind un gol în meciul cu Glasgow Rangers.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproape 1.000 de spectatori au urcat vineri după-amiază în Copou pentru a urmări prezentarrea oficială a lotului cu care CSMS Iaşi va ataca promovarea în Liga 1. Faţă de jucătorii care au ajuns până acum în Copou, oficialii clubului CSMS Iaşi au reuşit vineri să obţină acordul verbal al lui Marius Onofraş, atacantul ieşean care a cunoscut gloria la Unirea Urziceni, echipă cu care a câştigat un campionat în Liga 1 şi a avut o prestaţie remarcabilă în grupele Ligii Campionilor.

Iată mai jos lotul prezentat vineri seară:

Portari: Cătălin Popa, Dani Vlad, Andrei Bălan.

Fundaşi: Laurenţiu Florea, Anatolie Boeştean, Alexandru Creţu, Răzvan Tincu, Marian Vătavu, Bogdan Mitrea, Gabriel Siminic. Adrian Avrămia nu a fost prezent vineri seară în Copou, el fiind convocat la echipa naţională.

Mijlocaşi: Alexandru Ciucur, Ramses Gado, Bogdan Straton, Claudiu Tudor, Adrian Nalaţi, Daniel Orac, Răzvan Gorovei, Robert Humă, Mirel Dulgheru, Narcis Bădic, Paul Tincu. Mădălin Crengăniş se află la lotul naţional.

Atacanţi: Bogdan Ghiceanu, Bogdan Aldea, Andrei Herghelegiu, Vasile Ghindaru, Sasha Marinkovic, Alexandru Marin, Marius Onofraş.

Prezentarea lotului a fost precedată de un meci demonstrativ de old boys la care au participat foşti jucători ai Politehnicii Iaşi. După prezentarea lotului, fotbaliştii de la CSMS Iaşi au susţinut un meci amical cu colega de serie FC Botoşani, partidă pe care au câştigat-o cu 3-1.


Imagine de la partida dintre CSMS Iași și FC Botoșani

Toate golurile gazdelor au fost marcate prin şuturi din afara careului, de Tudor(min. 3), Nalaţi (min. 14) şi Ghindaru (min. 47), în timp ce golul de onoare al gazdelor a survenit în urma unui autogol al portarului Popa (min. 51).

CSMS Iaşi - Dinamo II în primul meci al sezonului. Vezi tot programul turului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: