Un angajat al Politehnicii Iaşi cere demisia Comitetului Director. Clubul a fost la un pas să piardă licenţa

Un angajat al Politehnicii Iaşi cere demisia Comitetului Director. Clubul a fost la un pas să piardă licenţa

FOTO: Lucian Lucescu

Politehnica Iaşi a fost la un pas să îşi piardă licenţa pentru Liga 1, după ce Comitetul Director a decis desfiinţarea postului de ofiţer de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul de presă al Politehnicii Iaşi cere demisia Comitetului Director, după ce clubul a fost la un pas să îşi piardă licenţa, pentru că şefii au decis desfiinţarea unui post obligatoriu. 

Lucian Lucescu, a anunţat că membrii CD nu au emis decizia de concediere după expirarea preavizului, el revenind astfel la birou. 

„Dacă mai era nevoie de o nouă mostră de incompetenţă din partea “patronilor” Politehnicii Iaşi, citiţi în continuare! După expirarea preavizului subsemnatului în urma desfiinţării postului de ofiţer de presă, “patronii” ar fi trebuit să emită şi o decizie de concediere, lucru care nu s-a mai întâmplat. De ce oare?! Ei, bine, minţile luminate din CD şi-au dat seama, într-un târziu, că desfiinţarea unor posturi este echivalentă cu respingerea dosarului de licenţiere pentru participarea în Liga I, ceea ce, e limpede, ar fi dus la retrogradarea echipei. Regulamentul specifică faptul că ofiţerul de presă, în cazul meu, ar trebui să aibă contract în vigoare cel puţin până la finalul sezonului pentru care s-a cerut licenţa. Planurile le-au fost date peste cap, se pare, de un mesaj al celor ce analizează dosarele, specialişti care ar fi cerut lămuriri privind desfiinţarea posturilor după ce deciziile “patronilor” în acest sens au apărut în spaţiul public. Desigur, dându-şi seama de gafa imensă, “patronii” au dat înapoi şi au negat măsurile luate”, a scris Lucescu pe pagina sa de Facebook.
 
Ofiţerul de presă spune că cei din Comitetul Director îşi doresc retrogradarea echipei. 
 
„În aceste condiţii, se amână concedierea mea cel puţin până când, speră “patronii”, îşi vor vedea îndeplinit obiectivul de retrogradare a echipei, pentru că după acest moment, chiar nu va mai conta vreun dosar sau vreun criteriu pentru obţinerea licenţei în Liga I.
Aşadar, vă salut din vechiul birou, iar strategilor ce au redactat şi semnat desfiinţarea posturilor, unele esenţiale pentru licenţa în Liga I, le solicit respectuos DEMISIA pentru gravele decizii ce au pus în mare pericol existenţa fotbalului ieşean!
 
PS: Îmi doresc enorm salvarea echipei, sper la 6 puncte în ultimele două etape, rezultate favorabile nouă în meciurile contracandidatelor şi ocuparea unei poziţii care să permită Politehnicii participarea la baraj! Băieţi, jucaţi pentru voi, pentru onoarea voastră, pentru cariera voastră şi pentru cine mai credeţi voi că merită efortul! Hai, Poli!”, a mai scris Lucian Lucescu.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările