Rochie de mireasă cu garanţie în pandemie, certificat lansat în premieră la Iaşi

Rochie de mireasă cu garanţie în pandemie, certificat lansat în premieră la Iaşi

FOTO Facebook/ Reya Event Couture

Certificatul vine ataşat contractului de achiziţie şi oferă garanţia recuperarii banilor în cazul în care nunta este anulată din cauza pandemiei.

Viitoarele mirese pot scăpa de stresul care a apărut în contextul pandemiei de coronavirus şi îşi pot cumpăra rochia de mireasă cu garanţie.
 
Un salon de rochii de mireasă din Iaşi sare în sprijinul celor care şi-au planificat o nuntă în viitorul apropiat, dar care, din cauza restricţiilor, nu sunt siguri dacă evenimentul va avea loc. Certificatul, gândit şi lansat în premieră la Iaşi, le dă posibilitatea clientelor salonului să înapoieze rochia şi să primească banii înapoi în cazul în care nunta va fi anulată.
 
Ieşeanca Georgiana Iacob şi-a deschis în februarie 2020 un magazin de rochii de mireasă, a investit ultimii bani ai familiei, dar s-a bucurat de afacerea ei doar trei săptămâni. În scurt timp au venit restricţiile şi, implicit, amânarea nunţilor. Astfel, a încetat şi vânzarea rochiilor de mireasă. 
 
În context, tânăra antreprenoare a încercat să găsească soluţii pentru a rezista în continuare pe piaţă. A început să ofere rochii în rate pentru viitoarele mirese, ba mai mult, a conceput un certificat de garanţie pentru rochia de mireasă. 
 
 „Au venit foarte multe mirese în salonul nostru la probe şi, deşi ştiau ce modele doresc, nu erau sigure dacă să achiziţioneze sau nu rochia visată, pentru că nu ştiu dacă să meargă sau nu mai departe cu pregătirile. 
 
Am decis să scot acest certificat de garanţie pentru pandemie, unic pe piaţă, pentru a le lua acest stres. Rochia trebuie returnată, se păstrează la noi, primeşte jumătate din sumă, iar restul în momentul în care se vinde produsul lor“, a spus Georgiana Iacob, manager salon Reya Event Couture Iaşi, pentru telem.ro.
 
Certificatul vine ataşat contractului de achiziţie şi oferă garanţia recuperarii banilor pentru achiziţionarea unei rochii de mireasă. Georgiana Iacob s-a gândit la toate aceste lucruri pentru a aduce din nou zâmbetul pe buzele femeilor care nu au certitudinea desfăşurării celui mai frumos eveniment din viaţa lor. 
 
De când a dat anunţul că rochia poate fi returnată în cazul în care evenimentul nu va mai avea loc, magazinul Georgianei a adunat deja 15 cliente, iar alte cateva solicitări sunt în aşteptare.
 
70% dintre cuplurile care au vrut să-şi lege destinele în ultimul an şi-au amânat nunţile, iar ceilalţi au făcut ceremonii restrânse, acasă, în familie. Industria a funcţionat în ultimele 12 luni la 5% din capacitate, fiindcă şapte din zece nunţi în 2020 au fost anulate sau amânate. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările