Răzbunare urât mirositoare. Maşina unui ieşean, mânjită cu fecale după ce a parcat într-un loc nepotrivit

Răzbunare urât mirositoare. Maşina unui ieşean, mânjită cu fecale după ce a parcat într-un loc nepotrivit

Ieşeanul şi-a găsit parbrizul murdar de fecale FOTO Facebook/Esti din Iasi daca...

Poliţiştii ieşeni au demarat o anchetă după ce un bărbat a sesizat că şi-a găsit maşina mânjită cu fecale. Şoferul a pornit o investigaţie şi pe cont propriu, pentru a afla cine a recurs la acest gest extrem.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit relatării şoferului Dan Pârţac, scena halucinantă a avut loc în cartierul în cartierul ieşean Zimbru. Într-o postare pe un grup de Facebook, ieşeanul cere ajutorul locatarilor care ar fi putut fi martori la incident, pentru a putea identifica autorul.  

„Ieri seara, am ajuns târziu acasă şi din cauza lipsei unui loc de parcare am lăsat maşina pe mijlocul unei parcări, dar fără să încurc pe nimeni, plus numărul de telefon în parbriz în caz de ceva. Bineînţeles, unii rezidenţi ce locuiesc aici de 40+ ani au fost deranjaţi de prezenţa unei masini «străine» şi s-au hotărât să-mi lase un cadou (da, este c****t)”, a povestit Dan Pârţac, proprietarul maşinii, pe un grup de socializare.

Dan Pârţac a mai subliniat că „niciun om normal care se duce la serviciu nu ar sta să-şi facă nevoile într-o punga, iar apoi să o întindă pe maşini.”


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: