Prostituată din Iaşi, jefuită după partida de amor. Hoţul, prins noaptea afară fără declaraţie şi mască de protecţie

Prostituată din Iaşi, jefuită după partida de amor. Hoţul, prins noaptea afară fără declaraţie şi mască de protecţie

FOTO: aloiasi.ro

Un bărbat din judeţul Iaşi a jefuit o domnişoară găsită pe internet, după ce a petrecut câteva minute „romantice”, cu aceasta.

Un bărbat din comuna Balş, judeţul Iaşi, a mers să îşi satisfacă dorinţele sexuale într-un apartament închiriat de către o domnişoară găsită pe internet. După consumarea partidei de sex, mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în dormitor, bărbatul a plătit serviciile, dar apoi a fugit cu 1.000 de lei, bani care îi aparţineau fetei.
 
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat bărbatul de 34 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 31 martie spre 1 aprilie a.c., în urma unei înţelegeri prealabile, bărbatul s-ar fi întâlnit cu o tânără, iar în timp ce s-ar fi aflat într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi, prin exercitarea de acte de violenţă, acesta i-ar fi sustras tinerei portofelul cu acte şi bani. 
 
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 aprilie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. Acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 
 
Mai mult, în aceeaşi noapte în care a comis furtul, bărbatul fusese prins de poliţişti şi fără mască, şi fără declaraţie pe propria răspundere, fiind amendat cu câte 500 de lei, pentru fiecare faptă. Bărbatul a protestat, spunând că în declaraţia pe propria răspundere nu există opţiunea pe care ar fi trebuit el să o bifeze.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările