Poliţiştii locali scoşi în stradă pentru a fluidiza traficul încurcat de şantiere

Poliţiştii locali scoşi în stradă pentru a fluidiza traficul încurcat de şantiere

Aglomeraţie la ore de vârf pe strada Palat din cauza lucrărilor la liniile de tramvai din Iaşi

Lucrările la liniile de tramvai din municipiu le dau dureri de cap poliţiştilor locali. Numărul celor care acţionează în stradă a fost suplimentat în această perioadă pentru fluidizarea circulaţiei rutiere în mai multe locaţii, din cauza numărului mare de lucrări de modernizare a străzilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii acţionează pe b-dul Carol I, str. Anastasie Panu, str. Palat, str. Sărărie. Pentru a evita blocajele în trafic, poliţiştii au identificat şi mai multe autoturisme abandonate pe domeniul public.

„5 autoturisme au fost ridicate şi mutate în baza auto ce apartine S.C. Servicii Publice S.A., pentru a fi demarată procedura de predare către REMAT. Activităţile de fluidizare a traficului vor continua în perioada următoare, în intersecţiile aglomerate şi în zona lângă instituţiilor de învăţământ cu prilejul începerii anului şcolar, pentru a fi asigurată o circulaţie auto şi pietonală în siguranţă", a explicat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

Citeşte şi: Nervi şi blocaje în traficul din Iaşi din cauza lucrărilor la liniile de tramvai

Iaşi: Soluţii în ritm de melc pentru finalizarea lucrărilor din TătăraşiDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările