Piticul-pedofil. Cum a fost prins un minion voiajor în timp ce încerca să abuzeze sexual copii din Iaşi

Piticul-pedofil. Cum a fost prins un minion voiajor în timp ce încerca să abuzeze sexual
copii din Iaşi

Relu Dima a fost reţinut de Poliţie

Un bărbat suferind de nanism a fost reţinut de Poliţie fiind acuzat de racolarea minorilor în scop sexual. Individul a fost prins după ce un tânăr şi-a făcut un cont fictiv pe Facebook şi l-a atras într-o capcană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Relu Dima este originar din judeţul Vaslui şi, în ultima perioadă, ar fi ajuns în municipiul Iaşi, unde a încercat să racoleze copii în scopuri sexuale. Individul a fost săltat de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi la finele săptămânii trecute.

El a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, unde urmează a fi supus unei expertize. 

Oamenii legii vor să afle dacă bărbatul de 44 de ani avea sau nu discernământ în momentul în care a comis presupusele fapte, cu atât mai mult cu cât, potrivit dosarului său medical, individul ar fi suferind de handicap psihic de grad II.


Relu Dima a fost prins în urma unui scenariu. Informaţia privind activitatea ilicită a individului a apărut în primă fază pe un grup de pe Facebook, fiind prezentată de mai mulţi părinţi. 

Un bărbat şi-a făcut un cont fals în care a pretins că ar fi minor şi a reuşit, astfel, să îl ademenească pe Dima să se întâlnească cu el. Atunci a fost şi prins individul, poliţiştii găsind în telefonul său mai multe imagini cu minori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: