Obsesia unui tânăr a cărui iubită voia să rămână virgină până la căsătorie. A măcelărit-o cu 20 de lovituri de cuţit din cauza „dependenţei psihice”

Obsesia unui tânăr a cărui iubită voia să rămână virgină până la căsătorie. A măcelărit-o cu 20 de lovituri de cuţit din cauza „dependenţei psihice”

Tânărul şi-a înjunghiat fosta iubită FOTO Adevărul

Un ieşean de 23 de ani este judecat la Curtea de Apel Iaşi după ce şi-a înjunghiat iubita de 20 de ori. În motivarea primei instanţe, care l-a condamnat la un deceniu de puşcărie, judecătorii spun că agresorul a comis fapta după ce a devenit dependent psihic faţă de iubita sa, pe care a urmărit-o obsesiv înainte de faptă. Victima a supravieţuit miraculos agresiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Condurachi (23 de ani) şi A.A.C. au devenit iubiţi în toamna anului 2015, perioadă în care fata urma cursurile unei şcoli sanitare, iar iubitul ei era operator la maşini unelte cu comandă la o firmă din oraş. În timpul relaţiei, Condurachi„manifesta resentimente faţă de modelul comportamental impus persoanei vătămate de către părinţii săi, acela de a nu întreţine relaţii sexuale decât după căsătorie, bănuind că A. era influenţată de mama sa în acest sens“, după cum se arată în motivare.

Pe 1 martie 2016, după mai multe luni de relaţie, fără a fi întreţinut relaţii intime vreodată, tânăra i-a spus lui Condurachi că vrea să se despartă de el întrucât s-a îndrăgostit de un alt băiat. „După ce persoana vătămată s-a despărţit de inculpat, acesta a început să o urmărească, în special în raport de programul cursurilor şcolare ale acesteia, o aştepta în faţa blocului în care aceasta locuia şi de cele mai multe ori, fără să-i adreseze vreun cuvânt, se deplasa în urma ei“, e concluzia la care au ajuns judecătorii.

Tânăra şi-a schimbat şi numărul de telefon, însă Condurachi a continuat să o contacteze pe Facebook, discutând inclusiv cu mama tinerei, cu speranţa că aceasta va relua relaţia. Judecătorii vorbesc de o „dependenţă psihică“ pe care tânărul ar fi avut-o faţă de fosta sa iubită.

Victima a cerut ajutor pe Facebook 

Timp de trei luni, Condurachi nu a mai fost observat de fosta sa iubită, până pe 15 septembrie 2016, când fata a reluat cursurile şcolare. Atunci, Gabriel Condurachi a venit la ea sub pretextul că vrea să îşi recupereze contractul de garanţie al laptopului. Ieşeanul avea auspra sa un cuţit şi, deşi victima i-a spus să nu urce după ea în apartament, pentru că îi va aduce ea documentul cerut, Condurachi a urcat în locuinţă. După ce a primit contractul de garanţie, l-a rupt în faţa fostei sale iubite, moment în care aceasta a ameninţat că va suna la Poliţie.

„Atunci, inculpatul i-a smuls telefonul din mână şi l-a aruncat pe gresia holului, după care a prins-o cu mâinile de gât strângând-o cu putere, a izbit-o la podea, i-a pus mâinile la gură împiedicând-o să ţipe în timp ce persoana vătămată a încercat să se apere lovindu-l cu picioarele şi zgâriindu-l. În continuare, inculpatul a tras-o şi a târât-o de păr în cameră, unde a luat o pernă de pe pat şi i-a aplicat-o peste faţă, după care a început să-i aplice numeroase lovituri puternice, cu cuţitul cu care venise înarmat, în zona toraco-abdominală, dar şi peste faţă, în zona cervicală, a membrelor superioare şi inferioare. Apoi, inculpatul i-a îndepărtat perna de pe faţă şi i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu cuţitul în zona gâtului după care în zona ochiului drept“, este descrisă scena de groază în motivare.

Judecătorii au mai arătat că bărbatul a plecat când fata a început să sângereze abundent. Fata a găsit puterea de a bate la uşile vecinilor, în speranţa că va primi ajutor, însă nimeni nu a răspuns. Ca atare, a scris pe Facebook că are nevoie de ajutor, mesajul ei fiind interceptat de o amică de-a sa, dar şi de actualul iubit.

Victima a fost transportată la spital şi a fost salvată de medici. În actele medicale s-a consemnat că a suferit 20 de plăgi, 14 penetrante şi perforate. După ce a plecat din apartamentul tinerei, Condurachi s-a dezbrăcat de blugi, pe care i-a aruncat la tomberon. A fost sunat apoi de bunica sa, care i-a spus că îl caută Poliţia. Condurachi s-a predat şi a recunoscut fapta, fiind de acord în timpul procesul să achite şi despăgubiri fostei sale iubite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: