Mihai Chirica, după numirea lui Andrei Cristea antrenor la Iaşi: „Nu avem bani pentru Mourinho”

Mihai Chirica, după numirea lui Andrei Cristea antrenor la Iaşi: „Nu avem bani pentru Mourinho”

Mihai Chirica, la conferinţa de presă Politehnica Iaşi / FOTO: Andrei Luca

Andrei Cristea a fost numit noul antrenor al Politehnicii Iaşi, după ce negocierile cu antrenori cu experienţă precum Mihai Teja, Cristiano Bergodi sau Eugen Neagoe au eşuat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a avut prima reacţie după ce Politehnica Iaşi a anunţat că noul antrenor al echipei este Andrei Cristea. 

”Andrei Cristea e o persoană care a controlat, între ghilimele, mereu vestiarul şi a reuşit în momentele grele să treacă peste acele situaţii. Toată lumea se aştepta la antrenori de tip Mourinho. Nu avem banii şi timpul pentru antrenori de genul Mourinho. Andrei e o variantă potrivită.
 
Există un risc. L-am avertizat personal pe Ciprian aseară. I-am zis, gândeşte-te la faptul că e prima sa echipă. Poate fi şi un avantaj, nu îşi permite să înceapă cariera cu un eşec. Să nu uităm că pe la echipă au trecut în ultima perioadă antrenori cu multă experienţă, dar niciodată nu am stat aşa slab ca în această perioadă.
 
Am apreciat foarte mult la Andrei sinceritatea şi ataşamentul faţă de club chiar şi în momente grele a renunţat la alte oferte mult mai avantajoase şi a venit alături de noi. Apreciez mereu acest lucru. E o loialitate care e legată de Iaşi şi de echipă. Rezultatele vorbesc, mingea e la el şi trebuie să o joace bine.
 
Trebuie să fim conştienţi că nu înseamnă că de mâine Andrei va face o minune. Va trebui şi el să muncească cu ce are, dar să îi pună mai bine în teren. Ştiu că şi el are pretenţiile lui, ştie care sunt punctele slabe, pentru că a fost pe teren”, a spus Mihai Chirica, în emisiunea Repriza a 3-a, de la Radio Hit Iaşi. 
 
Edilul Iaşului a spus că numirea lui Andrei Cristea poate fi considerată o garanţie că municipalitatea nu va abandona echipa din Copou. 
 
”Numirea lui e o garanţie că nu voi abandona niciodată această echipă. E echipa noastră, pe care o susţinem, nu pentru mine, pentru ieşeni. Nu a fost creată în mandatul meu şi nu va dispărea în mandatul meu. Cred că Andrei nu este antrenorul primarului, e al echipei. Vreau să îl văd şi la o echipă mare, plecând de la antrenarea echipei Politehnica Iaşi. Să ajungă la Barcelona.”, a mai spus Chirica, în aceeaşi emisiune.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările