Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în Iaşi: 23 de persoane au ajuns la spital

Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în Iaşi: 23 de persoane au ajuns la spital

În microbuz se aflau 23 de persoane

Un microbuz s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe raza comunei Dobrovăţ, din judeţul Iaşi, 23 de persoane ajungând la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit  purtătorului de cuvânt al ISU Iaşi Silvia Bolohan, accidentul s-a produs la puţin timp după ora 5:00, iar apelul primit la 112 anunţa iniţial  25 de victime, motiv pentru care a fost activat Planul Roşu de intervenţie, fiind trimise la faţa locului două echipaje de descarcerare, mai multe ambulanţe şi maşini de transport victime multiple.

Bolohan a precizat că în microbuz se aflau 23 de pasageri, unul dintre ei fiind încarcerat.

Toate cele 23 de persoane au fost evaluate, iar iniţial 21 au fost transportate la Spitalul Sf. Spriridon, din Iaşi, toate fiind conştiente.

Ulterior, autorităţile au precizat că toate cele 23 de persoane implicate în accident au ajuns la spital. 

Şoferul microbuzului a spus că a scăpat controlul maşinii într-o curbă şi că nu a mai putut controla autovehiculul, acesta răsturnându-se pe marginea drumului. Şoseaua era alunecoasă, după ce pe parcursul nopţii a nins.

Conducătorul maşinii a precizat că avea cel mult 30 de kilometri pe oră şi că le-a spus pasagerilor înainte de accident că nu mai poate redresa microbuzul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările