Patricia Kaas şi milionarul Remus Truică, întâlnire în miez de noapte. Relaţia cu franţuzoaica a stat la baza divorţului lui Truică

Patricia Kaas şi milionarul Remus Truică, întâlnire în miez de noapte. Relaţia cu franţuzoaica a stat la baza divorţului lui Truică

Remus Truică şi Patricia Kaas s-au afişat împreună în mai multe ocazii FOTO Adevărul

Artista din Franţa a petrecut o seară în compania milionarului român Remus Truică. Patricia Kaas a fost luată cu un bolid de lux de Truică, marţi seara, şi condusă la hotelul Bellaria din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iubita cântăreaţă a luat cina, marţi seara, 18 iunie, în localul Bolta Rece din Iaşi, acolo unde s-a arătat încântată de preparatele cu specific românesc. La plecare, organizatorii concertului nu i-au mai pus la dispoziţie Mercedesul S Class solicitat de Patricia Kaas pe durata evenimentului, artista având alt mijloc de transport.

Reprezentanţii localului au precizat că după ce s-a delectat cu o tochitură moldovenească, artista a fost aşteptată în faţa restaurantului de Remus Truică, fostul ei amant. Cei doi au plecat ulterior înspre hotelul Bellaria, acolo unde artista a fost cazată.

Cu câteva zile înainte de concertul Patriciei Kaas de la Iaşi, Remus Truică declara că nu va fi prezent la Iaşi întrucât e plecat din ţară în această perioadă.

Artista din Franţa a susţinut un concert, miercuri, 19 iunie, în faţa Palatului Culturii de Iaşi, reuşind să adune nu mai puţin de 10.000 de fani. Evenimentul a fost organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei.

Relaţia dintre Remes Truică şi Patricia Kaas a ieşit la iveală în 2010, atunci când milionarul a dat o petrecere la vila sa din Snagov, la care a fost invitată şi artista. În 2011, în timpul divorţului cu fosta soţie, Irina Truica a declarat în mai multe rânduri că între Remus Truică şi Patricia Kaas ar fi fost o relaţie amoroasă.

În ianuarie 2013, milionarul român declara presei tabloide că Patricia Kaas “este o femeie extraordinară cu care încă ţin legătura”. Până la ora redactării acestei ştiri, Remus Truică nu a putut fi contactat.

Citeşte şi:

Patricia Kaas a venit la Iaşi împreună cu Tequila, bichonul maltez care o însoţeşte în toată lumea. Reguli dure la concertul susţinut de artistă în Capitala Moldovei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările