Gospodina din Iaşi care a pus la punct un hoţ cu ciocanul de şniţele şi pistilul de usturoi. Intrusul s-a ales cu capul spart şi a sărit pe geam de frică

Gospodina din Iaşi care a pus la punct un hoţ cu ciocanul de şniţele şi pistilul de usturoi. Intrusul s-a ales cu capul spart şi a sărit pe
geam de frică

Hoţul a sărit pe geam de frică FOTO alarmabuzoianu.ro

Un ieşean de 23 de ani care a intrat prin efracţie în apartamentul unor ieşeni s-a ales cu capul spart după ce proprietara l-a lovit cu ciocanul de şniţele în cap. Hoţul şi-a lăsat şi bunurile personale şi a fugit din casă pe geam.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, Cristian Florin Sofieanu se află în spatele gratiilor, el fiind acuzat şi de alte fapte de furt. Zilele trecute el a fost trimis în judecată pentru tentativă la tâlhărie calificată. Fapta ce îi este imputată a avut loc pe 18 februrie anul acesta.

În seara respectivă, soţii Georgel şi Tatiana A., în vârstă de aproximativ 50 de ani, s-au dus la somn mai devreme, în jurul orei 21. Înainte de asta, au stins luminile şi au asigurat uşa şi geamurile, au precizat procurorii. După aproximativ o jumătate de oră, văzând probabil că în apartamentul ieşenilor nu mai era lumină, Sofieanu a decis să intre prin efracţie şi să sustragă bunuri.

Hoţul a ajuns la spital

Ieşeanul şi-a pus o pereche de şosete pe mâini, pentru a nu lăsa amprente, şi cu o şurubleniţă a forţat geamul de termopan de la sufragerie şi a intrat în apartament. După ce s-a plimbat prin casă, Sofieanu a intrat şi în dormitor, unde, surpriză: a dat nas în nas cu proprietarul. Hoţul a încercată să se întoarcă în sufragerie, pentru a fugi pe geam, însă a fost oprit de bărbat. „În încercarea de a scăpa, inculpatul a exercitat asupra persoanei vătămate acte de violenţă (zgârieturi, lovituri, muşcarea mâinii). În ajutorul persoanei vătămate a intervenit şi soţia sa, care i-a aplicat inculpatului mai multe lovituri cu un tocător de şniţel şi un pistil de la mojarul de pisat usturoi. În cele din urmă, inculpatul a reuşit să scape şi să iasă pe fereastră afară din locuinţă“, au precizat procurorii ieşeni. Aceştia au mai arătat că, speriat de bătaia neaşteptată primită, Sofieanu a lăsat şi mai multe bunuri la faţa locului atunci când a fugit, printre care haine, un lănţişor şi un cercel. 

Cei doi soţi ieşeni au anunţat apoi imediat Poliţia, iar Cristian Sofieanu a fost identificat după ce victimelor li s-au prezentat mai multe fotografii cu posibili suspecţi. De asemenea, deşi a încercat să evite acest lucru, Sofieanu a lăsat şi mai multe amprente pe geamul apartamentului, descoperite de poliţişti. După ce a fost prins, Sofieanu a fost dus şi la Spitalul de Neurochirurgie, unde medicii au constatat că acesta are o plagă la nivelul capului produsă de lovitura primită în seara tentativei de tâlhărie cu ciocanul de şniţele. În final, pus în faţa dovezilor, Cristian Sofieanu şi-a recunoscut faptele. 

Citeşte şi: 

Isprava hoţului Marcel, ieşeanul care pentru a nu lăsa probe şi-a pus şosetele pe mâini şi o pungă de plastic pe faţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: