Gestul extrem al unui amant prins de soţul înşelat. Bărbatul e în comă după ce a sărit pe geam, de la etajul trei

Gestul extrem al unui amant prins de soţul înşelat. Bărbatul e în comă după ce a sărit pe geam, de la etajul trei

Bărbatul a fost transportat la spital FOTO Adevărul

Un ieşean de 50 de ani se află internat în stare extrem de gravă, la Spitalul de Neurochirurgie din municipiul Iaşi, după ce a căzut de la etajul III.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul s-ar fi aruncat de înalţime după ce a fost surprins de soţul unei femei cu care are o relaţie extraconjugală, susţin surse din Poliţie. 

Povestea cu final tragic a avut loc duminică, 10 august, într-unu apartament din municipiul Iaşi.

Atunci, la orele după-amiezii, bărbatul de 50 de ani se afla în apartamentul amantei sale, o femeie de vârstă asemănătoare. Acolo, la un moment dat, a ajuns soţul de 60 de ani al femeii, alături de fiul celor doi.

Amantul s-a baricadat în primă fază într-una dintre camerele apartamentului, iar atunci când soţul rănit în orgoliu a încercat să îl confrunte a recurs la un gest de neînţeles. S-a aruncat pe geam, deşi se afla la etajul III al blocului.

Din cauza căzăturii, bărbatul a fost grav rănit şi a fost transportat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi are şanse mici de supravieţuire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: