Doi bărbaţi din Iaşi au murit arşi de vii într-o livadă. Salvatorii i-au găsit în flăcări, dar nu i-au mai putut salva

Doi bărbaţi din Iaşi au murit arşi de vii într-o livadă.
Salvatorii i-au găsit în flăcări, dar nu i-au mai putut salva

Incendiu a curmat viaţa a două persoane FOTO Arhivă

Un incendiu devastator a avut loc joi după-amiază, 9 aprilie, în localitatea ieşeană Răducăneni. Două persoane au murit după ce au suferit răni grave şi nu au mai putut fi salvate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile ieşene au fost solicitate joi, în jurul orei 15.00, să intervină la un incendiu de vegetaţie de la Răducăneni. La faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, dar şi ale SMURD.

Focul ardea într-o livadă atunci când pompierii au ajuns la faţa locului. Doi bărbaţi erau şi ei lcuprinşi de flăcări, fiind preluaţi în stare extrem de gravă de SMURD. Unul dintre ei a murit înainte de a ajunge la spitalul din Iaşi.

A doua victimă a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD, a precizat că bărbatul a fost internat cu arsuri de gradul III pe aproximativ 98% din suprafaţa corpului.

S-a încercat stabilizarea acestuia ulterior, fiind dirijat către sala de operaţie a clinicii de Chirurgie Plastică unde, din păcate, peste aproximativ şapte ore a pierdut lupta cu viaţa”, a precizat Diana Cimpoeşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: