Cum au umilit nemţii un român care a furat din Kaufland. Bărbatul a avut parte de o surpriză când s-a întors în ţară

Cum au umilit nemţii un român care a furat din
Kaufland. Bărbatul a avut parte de o surpriză când s-a întors în
ţară

Ieşeanul a plătit cu vârf şi îndesat pentru produsele furate din supermarketul german FOTO Magazinul Progresiv

Un ieşean de 40 ani a fost chemat la un proces intentat de autorităţile din Germania, ţară în care a fost depistat după ce a sustras produse din supermarketul Kaufland.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Mocanu a fost obligat de Judecătoria Iaşi să plă­tească aproape 1.500 de euro, sumă aferentă unei sancţiuni primite în Germania. 

Conform documentelor trimise de autorităţile germane la Iaşi, Mocanu ar fi primit sancţiunea după ce, în data de 15 august 2016, acesta ar fi sustras mai multe bunuri din magazinul Kauf­land din Worms, Germania. În prea­labil, ieşeanul ar fi tăiat ambalajele produselor cu ajutorul unui cutter.

„Având în vedere decizia şi certificatul comunicate de autoritatea din Republica Federală Germania şi dispoziţiile legale anterior menţionate, instanţa consideră că nu există niciun impediment pentru recu­noaş­terea şi executarea sancţiunii pecuniare, urmând a dispune executarea acesteia în contravaloarea sa în lei, la cursul practicat de BNR la data pronunţării, respectiv executarea efectivă a sumei de 6.480,17 lei, echivalentul în lei al sumei de 1.420 euro“, au stabilit judecătorii ieşeni.

Ieşeanul nu s-a prezentat la proces pentru a aduce probe în apărarea sa, se arată în motivarea hotărârii prin care acesta a fost obligat să-şi achite amenda din Germania. Dacă nu va plăti datoria, el poate fi executat silit. 
_________________________________________________________________________________

Citeşte şi: 

Cum a fost pus la punct un român care a parcat aiurea în Olanda. Bărbatul s-a întors în România şi a încercat să fenteze amenda încasată în Ţara Lalelelor

Cum ne folosesc nemţii justiţia pentru a-şi recupera amenzile rutiere mărunte primite de români

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările