Aproximativ 2.000 de persoane protestează la Iaşi. Ieşenii mărşăluiesc înspre campusul studenţesc Tudor

Aproximativ 2.000 de persoane protestează la Iaşi. Ieşenii mărşăluiesc înspre campusul studenţesc Tudor

Protestatarii s-au strâns începând cu ora 21.00 FOTO Ziarul de Iaşi

Peste 2.000 de persoane protestează în această seară, 16 noiembrie, la Iaşi, împotriva modului defectuos în care au fost organizate alegerile prezidenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Manifestanţii au ajuns în campusul Tudor Vladimirescu. Ei continuă să scandeze împotriva Guvernului. Numărul lor a ajuns la aproximativ 3.000, transmite corespondentul "Adevărul".

Potrivit estimării corespondentului "Adevărul", aflat la faţa locului, numărul manifestanţilor ar depăşi 2.000 de persoane. 

Protestatarii s-au adunat începând cu ora 21.00, în Piaţa Unirii din municipiu, mobilizarea făcându-se în special pe Facebook. Ulterior, manifestanţii au plecat în marş pe ruta Cuza Vodă-Bucşinescu-Tudor Vladimirescu, coada ajungând şi la aproximativ 500 de metri. 
 
În special tineri, ieşenii care au ieşit în stradă strigă lozinci antiguvernamentale, dar şi mesaje împotriva clasei politice. "O dorinţă sinceră, România liberă" sau "Jos Victor Ponta" sunt o parte din mesajele scandate la această oră la Iaşi. 
 

 
Vom reveni. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: