Agresorii copilului bătut şi înjunghiat pe un teren de sport din Iaşi au fost identificaţi; este vorba despre doi băieţi de 11 şi 12 ani

Agresorii copilului bătut şi înjunghiat pe un teren de sport din Iaşi au fost identificaţi; este vorba despre doi băieţi de 11 şi 12 ani

Foto ARHIVA

Poliţiştii din Iaşi au reuşit să identifice principalii suspecţi în cazul copilului bătut şi apoi înjunghiat pe un teren de sport din municipiul Iaşi, fiind vorba despre doi băieţi de 11 - 12 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Iaşi au precizat, sâmbătă, că doi băieţi, unul de 11 ani şi unul de 12 ani, sunt suspectaţi că au agresat un copil, pe un teren de sport din municipiul Iaşi.

Împotriva celor doi nu s-a dispus nicio măsură, fiind minori, dar cercetările în acest caz sunt continuate.

Tot poliţiştii au precizat că este vorba de doi agresori şi nu de trei, aşa cum s-a crezut iniţial.

Un copil de 12 ani a fost lovit, apoi înjunghiat, vineri seară, pe un teren de sport din municipiul Iaşi, de către alţi copii, victima fiind transportată la Spitalul "Sfânta Maria" din municipiu.

Incidentul s-a petrecut pe strada Cicoarei din Iaşi, într-o zonă cunoscută ca având o rată ridicată a infracţionalităţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările