Şoferul unui Ferrari, amendat de poliţiştii din Iaşi după ce şi-a parcat bolidul „ca pe maidan”

Şoferul unui Ferrari, amendat de poliţiştii din Iaşi după ce şi-a parcat bolidul „ca pe maidan”

FOTO Facebook/Poliţia Locală Iaşi

Şoferul bolidului de sute de mii de euro a parcat pe trecerea de pietoni, ignorând regulile auto. Imaginile, care au fost postate pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Iaşi, au stârnit comentarii şi ironii din partea internauţilor.

Mai mulţi şoferi din Iaşi care au parcat neregulamentar au fost sancţionaţi, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 

Printre „victime” se numără şi şoferul unui Ferrari. Acesta a ignorat regulile auto şi de bun simţ, parcând pe trecerea de pietoni, aşa cum se poate observa în imaginile care au ajuns virale pe internet. 
 
Poliţiştii din Iaşi au aplicat în acest caz cinci puncte amendă şi trei puncte penalizare.
 
Imaginile, care au fost postate pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Iaşi, au stârnit comentarii şi ironii din partea internauţilor. 
 
Aceştia au scris că poliţiştilor le-ar fi fost frică să ridice maşina, la fel ca în alte cazuri, deoarece dacă ar fi zgâriat-o din greşeală, „trebuie să vândă platforma, ca să îl despăgubească pe proprietar”.
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările