Rezervări pe ultima sută de metri la Iaşi pentru petrecerile de 8 martie. Preţul unui meniu variază între 50 şi 100 de lei

Rezervări pe ultima sută de metri la Iaşi pentru petrecerile de 8 martie. Preţul unui meniu variază între 50 şi 100 de lei

Cuplu sărborind la restaurant FOTO shutterstock.com

Majoritatea localurilor din Iaşi şi-au adaptat programul şi ofertele pentru petreceri organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre locurile exotice în care vă puteţi petrece ziua de 8 martie este etajul al 13-lea al Hotelului "Unirea" din Iaşi. Un meniul la Restaurantul Panoramic costă 97 lei de persoană, iar una dintre surprizele pregătite de organizatori este prăjitura de trandafiri de la desert. Meniul mai include un vin spumant Henri Marcel, creveţi în panko, prăjituă de somon, viţel cu sos de ton ori piept de pui Sous-Vide, muşchiuleţ de porc la cuptor învelit în prosciuto. Rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 0232.205.008 sau 0232.205.278.

Tot în zona Piaţa Unirii, la Hotel Traian, este organizată o petrecere cu tema "Tu est belle!". “Bucuraţi-vă de zâmbetul iubitei, de vocea suavă a soţiei, de sfatul înţelept al mamei, de blândeţea mângâierii bunicii...şi savuraţi împreună cu ele un meniu delicios, de Ziua Femeii”, se arată în comunicatul transmis de oficialii Grand Hotel Traian. Un meniu costă de 88 lei de persoană. Formaţia Adira va cânta pentru invitaţi. Organizatorii au pregătit o "Tombolă a Frumuseţii" pentru doamnele şi domnişoarele prezente. Rezervările se fac la numerele de telefon: 0232.212.847 şi 0759.010.924.

Restaurant Escape pregăteşte de 8 Martie o petrecere de neuitat pentru toate doamnele şi domnişoarele!”, îşi promovează evenimentul administratorii. Invitaţii au program de muzică live, momente artistice, concursuri şi tombolă cu premii. Marele premiu pus la bătaie este un weekend în doi la Gura Humorului. Un meniu costă 50 de lei şi conţine cotlet împănat la cuptor cu sos demi glace, cartofi copti, salată de sfectă roşie cu hrean, iar la desert o prăjitură tematică - “8 Martie”. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0742.148.146.

“De 8 martie, sărbătorim Ziua Femeii cu un decor vesel de primăvară, meniu à la carte Tex-Mex şi un live show american cu trupa Soul Serenade, un trio aparte între voce şi instrumente muzicale, care vă va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud. Costumele western ale trupei şi muzica tradiţională americană interpretată de cei trei artişti vor transforma seara de 8 martie într-un eveniment autentic american de neuitat. Let’s start a Sweet Texas Spring!”, potrivit paginii de Facebook pentru Restaurantul Little Texas.

La Complexul Ciric, petrecerea de 8 Martie va fi organizată în restaurantul “Grand Salon”, cu muzica live a formaţiei Versus. Rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 0232.272.372 şi 0732.3939.

“De 8 Martie, Complex Capitol sărbătoreşte cu fast femeia. Vă invităm să vă răsfăţaţi într-o atmosferă elegantă, cu muzică bună şi un meniu delicios. Pentru rezervări sunaţi la 0232.264.264 sau 0755.083.635”, se arată pe site-ul hotelului. Preţul unui meniu este de 95 lei de persoană.

“Sărbătoreşte feminitatea! Pe 8 martie vă aşteptăm la petrecerea dedicată feminităţii, alături de SoundCheck Band”, au indicat reprezentanţii Hotel Bellaria din Bucium. În meniu este inclus cocktail de “bun venit”, iar la primul fel terina de şalău în mantie de praz, servită cu sos de citrice şi muguri de pin. La felul principal, este inclus muşchiuleţ de proc la grătar servit cu sos Roquefort şi garnitură de legume gătite în stil mediteranean. La desert, organizatorii au pregătit mousse de ciocolată cu aroma de caramel şi sirop de arţar.

La Popasul Păcurari, de 8 Martie, preţul unui meniu va costa 100 de lei, iar cei interesaţi pot face rezervări la numărul de telefon 0756.166.400.

Mai puteţi citi:

Petreceri de 8 Martie în cluburile şi restaurantele din Focaşni

Oferta petrecerilor de 8 Martie din Ploieşti: striptease masculin şi meniuri speciale

Ce facem de 8 martie, la Sibiu. Holograf cântă la Shopping City, la Arena Platoş curajoasele schiază în costul de baie iar la muzee intrarea este gratuită

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: