Violatorul din tren rămâne după gratii. Recursul lui Vali Ursache a fost respins

Violatorul din tren rămâne după gratii. Recursul lui Vali Ursache a fost respins

Vali Ursache e acuzat de tentativă de viol. D.G.

Vali Ovidiu Ursache, tânărul reţinut la sfârşitul săptămânii trecute în urma unei tentative de viol asupra unei studente de 22 de ani, a fost înfăţişat instanţei Tribunalului Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au refuzat cererea tânărului arestat pentru că a încercat să violeze o studentă, în toaleta unui vagon, de a fi pus în libertate.

Vali Ursache, fost condamnat pentru viol şi furt calificat, declarase recurs la soluţia dată de Judecătoria Orăştie, prin care a fost arestat preventiv. Instanţa a respins recursul acestuia, astfel că tânărul de 32 de ani va rămâne în închisoare.

A recidivat

Vali Ursache a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute, după ce o tânără la acuzat de agresiune şi tentativă de viol. Incidentul s-a petrecut în trenul Regio, care circula pe ruta Simeria – Teiuş. Pe holul compartimentului, Ursache i-a pus victimei briceagul la gât şi i-a cerut să îl însoţească în toaleta de la capătul vagonului.  „Ajunşi în capătul vagonului, tânăra a fost împinsă în toaleta trenului unde a fost ameninţată cu un briceag şi i s-a cerut să întreţină raporturi sexuale cu suspectul. Victima a opus rezistenţă şi a reuşit să scape, însă a fost muşcată de către agresor de mână şi tăiată superficial cu briceagul la degetul arătător stâng”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara. Tânăra rănită şi speriată a anunţat Poliţia, iar în scurt timp agresorul a fost prins în zona haltei Aurel Vlaicu, de la marginea municipiului Orăştie.

Vă recomandăm şi

Scene înfiorătoare în tren: o studentă a fost tăiată şi muşcată de un violator. Tânăra s-a luptat pentru viaţa ei

Condamnat la zece ani de temniţă după ce a violat o adolescentă de 15 ani

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările