Un tânăr de 25 de ani a murit la pescuit după ce a agăţat undiţa de firele de înaltă tensiune

Un tânăr de 25 de ani a murit la pescuit după ce a agăţat undiţa de firele de înaltă tensiune

SURSA: oadesibiu.ro

Un tânăr din judeţul Hunedoara a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit, pe malul râului Olt. Victima a agăţat undiţa de firele unui stâlp de înaltă tensiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bretea Română, judeţul Hunedoara, a murit electrocutat pe malul râului Olt în zona Podu Olt (judeţul Sibiu). Acesta ar fi atins cu vârful unei lansete de pescuit un cablu electric de la un stâlp de înaltă tensiune aflat în zonă.

„Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip C, în apropiere de Turnu Roşu, pe malul Oltului, unde un bărbat care se afla la pescuit cu mai multe persoane a fost electrocutat. Bărbatul de 25 ani, aruncând undiţa spre râu, a atins firele de înaltă tensiune, electrocutându-se.

La sosirea echipajului, bărbatul se afla în stop-cardiorespirator. O persoană din anturaj resuscita bărbatul. Echipajul SAJ a continuat resuscitarea mai mult de o oră, dar din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor, el fiind declarat decedat”, a transmis Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu, potrivit publicaţiei oradesibiu.ro.


Mai puteţi citi şi:

Tributul Retezatului. Cele mai negre tragedii de pe munte: dezastre naturale, accidente de avion şi avalanşe mortale

Tragedie în Retezat. Turista dispărută în urmă cu trei zile pe munte a fost găsită moartă

Aventura a doi turişti în Retezat, sfârşită dramatic. Au apelat la salvatorii montani în ultimul moment

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările