Primăria o vrea pe Inna la festival. Cât va costa organizarea Zilelor municipiului şi ce artişti se află pe lista vedetelor

Primăria o vrea pe Inna la festival. Cât va costa organizarea Zilelor municipiului şi ce artişti se află pe lista vedetelor

Inna a mai concertat la Deva, în 2012. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Lista artiştilor propuşi pentru a concerta de Zilele municipiului Hunedoara, cuprinde nume ca Inna, Smiley, dar şi alte vedete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Hunedoara a publicat anunţul de achiziţie a serviciilor de organizare a „Zilelor Hunedoarei”, eveniment programat să aibă loc în perioada 20 – 22 iulie, în centrul vechi al municipiului.

Valoarea estimată a finanţării va fi de 300.000 de lei (TVA inclus), bani alocaţi de la bugetul local. Vineri, 20 iulie, va avea loc parada portului popular, la care se estimează că vor participa 500 de localnici.

Seara vor fi concerte folclorice, iar invitatul special propus de primărie, potrivit caietului de sarcini  va fi unul dintre artiştii Loredana, Ştefan Bănică Jr. sau Delia. Pentru seara de sâmbătă, organizatorii speră să aibă invitaţi speciali unul dintre artiştii Inna, Holograf sau Smiley. Horia Brenciu sau Andra vor încheia spectacolele de duminică, se arată în planurile primăriei. Vor fi focuri de artificii şi efecte pirotehnice.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Sărbătorile stradale care golesc vistieria primăriilor. Cât vor costa Zilele Bradului

Petrecerea momârlanilor, de Sfânta Maria. Sute de oameni au venit la Nedeia Troiţei de pe muntele Parâng

VIDEO Dacfest, sărbătoarea dedicată istoriei strămoşilor noştri, a adus mii de oameni la Măgura Uroiului

Târgul de fete de pe Muntele Găina. Cum erau tocmite fiicele moţilor: „La gâtul lor erau atârnaţi taleri de aur şi de argint”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: