COVID-19 la spitalul din Hunedoara. 13 angajaţi de la Neurologie diagnosticaţi cu noul coronavirus

COVID-19 la spitalul din Hunedoara. 13 angajaţi de la Neurologie diagnosticaţi cu noul coronavirus

Spitalul din Hunedoara.

13 cadre medicale de la Secţia de Neurologie a Spitalului municipal din Hunedoara au fost diagnosticate cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Secţia de Neurologie a Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara a fost închisă temporar, după ce, în ultimele zile, 13 cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

„Este vorba de asistente medicale şi infirmiere, nu şi medici, 13 dintr-un număr de 40 de angajaţi. Colegii testaţi pozitiv prezintă simptome uşoare sau sunt asimptomatici şi au fost internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului municipal. Marţi li se va face o nouă testare”, a declarat Radu Budae, managerul unităţii medicale, pentru adevarul.ro. 

Niciunul dintre pacienţii secţiei de Neurologie nu a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Secţia de Neurologie va fi redeschisă în următoarele zile după ce aici se va face dezinfecţia.

57 hunedoreni cu Covid 19 sunt internaţi în spitalul municipal din Hunedoara, 50 dintre ei sunt la Infecţioase şi 7 la ATI, potrivit hunedoaralibera.ro.

Numărul cazurilor active de coronavirus, înregistrate în judeţul Hunedoara, depăşeşte 450. Sunt internate în spitalele din judeţ peste 150 de persoane. Peste 2.000 de hunedoreni au fost declaraţi vindecaţi de Covid 19, de la începutul anului. În aceeaşi perioadă au decedat peste 160 de oameni din judeţul Hunedoara, diagnosticaţi cu noul coronavirus. Cei mai mulţi dintre ei sufereau şi de alte afecţiuni.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Razii ample în judeţul Hunedoara după creşterea numărului de cazuri COVID 19. Câte amenzi au dat poliţiştii

Locurile unde a lovit COVID-19 în judeţul Hunedoara: focare, restricţii în baruri şi cursuri suspendate

COVID-19 a lovit din nou fabrica SEWS R Deva. 14 angajaţi s-au infectat cu noul coronavirus

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările