Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis câştigă în Deva, Victor Ponta în majoritatea oraşelor din judeţ

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis câştigă în Deva, Victor Ponta în majoritatea oraşelor din judeţ

Primul tur de scrutin s-a desfăşurat fără incidente grave în judeţul Hunedoara.

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obţinut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Hunedoara, dar în municipiul Deva a fost învins de Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014 s-a desfăşurat fără incidente deosebite în judeţul Hunedoara.

În municipiul Deva, primele rezultate neoficiale îl arată pe Klaus Iohannis în fruntea clasamentului, cu 36,5 la sută din voturi, urmat de Victor Ponta, cu 34,5 la sută. În municipiul Hunedoara, în Brad şi în Valea Jiului, Victor Ponta şi-a învins adversarul politic cu care se va confrunta în al doilea tur de scrutin.


Potrivit datelor oferite de Biroul Electoral Judeţean Hunedoara, astăzi la ora 7.00 au fost centralizate rezultatele de la 500 dintre cele 524 de secţii de votare înfiinţate în judeţul Hunedoara, respectiv 95 la sută dintre acestea. Au votat peste 200.000 de hunedoreni.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara, judecătorul Cristina Roberta Roncioiu, a declarat că dintre cei 210.799 de alegători care şi-au exprimat opţiunile electorale în judeţul Hunedoara, 91.897 l-au votat pe Victor Ponta, reprezentând 43,59 la sută din sufragii.

Klaus Iohannis a fost votat de 66.703 de alegători hunedoreni - 31,64 la sută, iar pentru Călin Popescu Tăriceanu au votat 11.636 - 5,52 la sută.

Elena Udrea a fost preferată de 9.890 de alegători care au votat în judeţul Hunedoara, reprezentând 4,69 la sută din voturi.

Prezenţa la urne în judeţul Hunedoara a fost aproximativ aceeaşi faţă de scrutinul din noiembrie 2009, acum prezentându-se la vot 54,07 la sută din alegători, iar atunci 54,15 la sută.


Vă recomandăm şi:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 HUNEDOARA. Primarul Devei a votat pentru “un preşedinte bine-crescut”

Primarul Devei, Petru Mărginean a votat în jurul orei 9:00, la o secţie amenajată în Centrul Cultural “ Drăgan Muntean” din Deva. A declarat că îşi doreşte un preşedinte care să conştientizeze faptul că în ultimele decenii judeţul Hunedoara a fost lăsat de izbelişte.

Alegeri prezidenţiale 2014. Omul care a mers 14 kilometri pe jos pentru a vota

Ioan Horgaş (67 de ani), un localnic din satul hunedorean Faţa Roşie, a parcurs 14 kilometri pe jos, pentru a vota. Satul aparţine de Bătrâna, comuna cu cea mai puţin numeroasă populaţie din judeţul Hunedoara. Aici doar 120 de oameni sunt înscrişi pe listele electorale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 HUNEDOARA. Din Ţinutul Pădurenilor se va comunica prezenţa la vot prin satelit

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara: zece secţii de votare din zonele aflate în afara acoperirii unor reţele de telefonie mobilă vor comunica prezenţa printr-un sistem de comunicaţii speciale, prin satelit. Secţiile se află în special în Ţinutul Pădurenilor.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Hunedoara

Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

UPDATE Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 a fost de 20,96 la sută în judeţul Hunedoara, la ora 13:00

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Hunedoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările