Alegeri parlamentare 2020, în judeţul Hunedoara. Sunt aşteptaţi la vot peste 380.000 de hunedoreni

Alegeri parlamentare 2020, în judeţul Hunedoara. Sunt aşteptaţi la vot peste 380.000 de hunedoreni

Sâmbătă au fost distribuite buletinele de vot. FOTO: Prefectura Hunedoara.

Alegeri parlamentare 2020 în judeţul Hunedoara. Peste 380.000 de oameni sunt aşteptaţi, duminică, la secţiile de votare din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, hunedorenii vor vota pentru alegerea a trei senatori şi şase deputaţi care vor reprezenta judeţul în Parlamentul României. În judeţul Hunedoara sunt înscrişi pe liste 380.446 persoane cu drept de vot, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.

Sâmbătă dimineaţă a avut loc distribuirea buletinelor de vot şi a materialelor necesare desfăşurării în condiţii bune a procesului electoral pentru toate secţiile de votare din judeţul Hunedoara.

„Pentru secţiile de votare din judeţ au fost trimise 836.965 buletine de vot pentru alegerea deputaţilor şi senatorilor precum şi ştampile, autocolante, formulare şi rechizite. Astfel, toate secţiile de votare sunt pregătite atât din punct de vedere tehnic cât şi al măsurilor de protecţie sanitară, pentru ca duminică dimineaţă, începând cu ora 7.00, procesul de votare să înceapă în condiţiile stabilite de lege”, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegeri parlamentare 2020 în judeţul Hunedoara: peste 500 de poliţişti şi jandarmi la secţiile de votare

Alegeri parlamentare 2020. Lista candidaţilor din judeţul Hunedoara la Senat şi Camera Deputaţilor

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii în judeţul Hunedoara 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările