Adolescentă recidivistă prinsă la furat într-o farmacie, la scurt timp după ce a fost lăsată în libertate după o spargere

Adolescentă recidivistă prinsă la furat într-o farmacie, la scurt timp după ce a fost lăsată în libertate după o spargere

ARHIVĂ.

O adolescentă de 17 ani a fost prinsă după ce a golit casieria unei farmacii. Minora era cercetată sub control judiciar pentru o altă infracţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Lupeni, a fost prinsă la furat într-o farmacia. Potrivit poliţiştilor, tânăra a intrat în incinta farmaciei sub pretextul achiziţionării de lapte-praf, dar când s-a aflat în dreptul sertarului casei de marcat, profitând de faptul că farmacista a plecat în magazia unităţii să îi aducă laptele-praf comandat, a luat 545 lei din sertar.

„Minora a ascuns suma sustrasă în  mâneca gecii cu care era îmbrăcată, însă a fost observată de un martor aflat în incintă, care a ajutat-o pe farmacistă să o reţină, până la sosirea agenţilor de poliţie”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Adolescenta era cercetată sub control judiciar, după ce în urmă cu câteva zile a furat din locuinţa unui bărbat din Petroşani bijuterii din aur în valoare de 10.000 lei, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată. 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Patru spărgători de locuinţe au fost prinşi după ce au furat bani, ceasuri şi bijuterii din aur,de peste 50.000 de lei

Trei adolescenţi au fost prinşi de poliţişti în timp ce spărgeau maşinile parcate pe străzile municipiului

Tineri prinşi de jandarmi după spargerea unor hale din Valea Jiului. Au furat unelte de peste 6.000 de euro

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările