Maşină de lux, căutată în Germania, confiscată la frontiera română. Ce a declarat şoferul

Maşină de lux, căutată în Germania, confiscată la frontiera română. Ce a declarat şoferul

Maşina de lux a fost indisponibilizată                                       FOTO: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii germani anunţaseră cu 24 de ore înainte că maşina este căutată în vederea confiscării. Şoferul a ajuns, în acest interval, la graniţa cu România.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român care s-a prezentat la control la volanul unui autoturism marca Mercedes, în valoare de aproximativ 75.000 de lei.

Marţi, 18 februarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, un bărbat  în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes.

„Cu ocazia verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, cu doar o zi în urmă”, spune Poliţia de Frontieră.

Bărbatul aflat la volanul maşinii a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi fost în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar maşina, în valoare de 74.730 lei, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Pe aceeaşi temă:

Dosar penal pentru un bărbat care a cumpărat un Mercedes-Benz la un preţ derizoriu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: